МТЕЛ постао мобилни оператер у Сјеверној Македонији

26.10.2022. 17:16
1
ИЗВОР: katera.news

МТЕЛ, члан Телеком Србија групе, од данас почиње да пружа нове услуге у Сјеверној Македонији – мобилну телефонију и интернет, као и пакете услуга које укључују и сателитску телевизију. МТЕЛ на овај начин проширује своју понуду врхунских сервиса и ексклузивних дигиталних садржаја, који корисницима нуде другачије искуство у домену телекомуникација.

Понуда коју је МТЕЛ од сада нуди корисницима осмишљена је према потребама и жељама грађана, као и према особеностима домаћег телекомуникационог тржишта.

- За ових годину дана, колико смо присутни на тржишту, корисници су имали прилику да нас упознају, да испробају услугу и подршку коју им пружамо. Од данас могу да нам се обрате за врхунско искуство мобилне телефоније и интернета, телевизије и пакета услуга. Посебно бих корисницима скренуо пажњу на нашу понуду у припејд сегменту, за коју смо уверени да ће представљати право освежење на тржишту. Издваја нас, такође,  и понуда дигиталних сервиса - наши корисници ће моћи да добију ексклузиван приступ двема апликацијама mPlay TV и balkanmyusic које нуде најбољи избор забавног садржаја, како серијског програма и филмова, тако и атрактивне музике - изјавио је генерални директор МТЕЛ-а Марко Лопичић.

Слика

Телеком Србија група, у овиру које послује и МТЕЛ, настоји да на сваком тржишту на којем послује понуди квалитетне услуге и врхунску понуду, увек изнова побољшавајући искуство корисника.

Поводом почетка пружања услуга мобилне телефоније, генерални директор Телекома Србија Владимир Лучић је указао да МТЕЛ долази из породице регионалног лидера, што ће се свакако позитивно одразити и на квалилтет укупне понуде на тржишту.

- Издваја нас добро познавање пословања у овом региону, јер пружамо услуге и ексклузивне садржаје путем мултимедијалних платформи на целом подручју, од Македоније до Словеније. Од МТЕЛ-а убудуће треба очекивати нове инвестиције, отварање нових радних места и ширење мреже локалних партнера. Телеком Србија је у овом тренутку у великој експанзији. Док овде почињемо да нудимо нове услуге, истовремено ширимо делатност наших зависних предузећа на подручју Европе, као недавно у Швајцарској, а план је да ускоро будемо приустни на тржиштама у Немачкој и САД - рекао је Владимир Лучић.

Телеком Србија група већ пружа услуге у области мобилне телефоније, интернета и телевизије за више од 11 милиона корисника у региону и Европи. Компанија константно настоји да својим корисницима представи нове концепте услуга, да унапреди искуство кроз иновативну понуду, али и да буде покретач развоја како локалног, тако и регионалног тржишта ка потпуној дигиталној трансформацији.

 

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Mtelovac 26.10.2022. 18:34
  Najgora mreza u BiH, drze monopol u RS-u i pišaju po sirotinji
Повезане вијести
Ново издање онлајн верзије "М:агазина" Ново издање онлајн верзије "М:агазина"
Изабране најбоље апликације за мобилне уређаје Изабране најбоље апликације за мобилне уређаје
"М:тел" донирао Специјалној болници за психијатрију на Сокоцу пет телевизора "М:тел" донирао Специјалној болници за психијатрију на Сокоцу пет телевизора
Најчитаније
 • ФТН из Новог Сада ускоро у Требињу - Град и Република подржали отварање новог факултета
  18h 55m
  11
 • Лана Лубура и Александар Вуковић најбољи спортисти општине Источна Илиџа у 2022. години (ФОТО)
  16h 6m
  0
 • Прасићи опет поскупјели
  3h 48m
  0
 • Регионални центар Института за јавно здравство 30 година у служби здравља
  15h 7m
  0
 • Хиљаде родитеља коцкају се животима дјеце
  4h 3m
  0