М:тел-у Плакета за допринос развоју Електротехничког факултета у Источном Сарајеву

24.06.2022. 14:47
1
ИЗВОР: katera.news

Промоција дипломаца традиционално је окупљање дипломираних инжењера који су своје дипломе стекли на Електротехничком факултету у Источном Сарајеву, наставног кадра, те пријатеља ове образовне установе.

И ове године то је била прилика да се на свечан начин свршеним студентима уруче дипломе, које представљају круну и резултат њиховог вриједног рада и учења током година студија.

Промоција је одржана данас у просторијама Електротехничког факултета у Источном Сарајеву, а том приликом компанији м:тел додијељено је признање.

У име компаније м:тел Плакету у знак признања за искрено пријатељство, подршку и допринос развоју Електротехничког факултета је преузела Милица Кондић, руководилац Сектора за маркетинг.

- Дугогодишње и много пута доказано искрено пријатељство компаније м:тел и Електротехничког факултета у Источном Сарајеву биће настављено и убудуће, а с циљем обезбјеђивања што бољих услова у којима студирају млади људи који су изабрали управо ову област за своје будуће занимање - поручили су из ове компаније.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Petar 27.06.2022. 18:58
    Ovi strujari samo rade ovdje kod nas.
    Bravo strujari, baš ste jaki.
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Најчитаније
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    23h 35m
    7
  • Радник пао са стуба и погинуо
    2h 28m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    9h 34m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    8h 1m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    3h 43m
    0