М:тел: У понуди нови Xiaomi Redmi Note 9

27.10.2020. 14:14
0
ИЗВОР: Катера

Буџетски суперстар, Xiaomi Redmi Note 9 је одличан избор јер вам много тога нуди по веома повољној цијени. Овај телефон има велики ФХД екран од 6,5 инча, фантастичну четвороструку камеру, масивну батерију и сјајне перформансе.

Дизајном који се истиче, Xiaomi Redmi Note 9 је модерног изгледа са дискретном селфи камером и Corning® Gorilla® Glass 5 заштитом.

Четверостука камера пружиће вам много тога. Супер јасна главна камера од 48 МП забиљежиће незаборавне тренутке а широкоугаони објектив, макро објектив и сензор за дубину даће вам најбоље резултате без обзира на то коју сцену желите да овековјечите.

Предња камера од 13 МП подржава портретни начин рада и АИ уљепшавање, чинећи ваше фотографије упечатљивијим и прилагођеним вашим личним жељама.

Redmi Note 9 опремљен је octa-core процесором високих перформанси а са батеријом од 5020 мАх уживаћете ​​у невјероватној снази.

Xiaomi Redmi Note 9 је приступачан и квалитетан телефон са којим нећете погријешити. Потражите га у м:тел понуди, уз препоручену тарифу Претплата: М+ можете га купити по цијени од 36,02 КМ а остатак платити на мјесечне рате од 6,26 КМ.

Више информација о м:тел понуди мобилних телефона потражите на www.mtel.ba или сазнајте бесплатним позивом на број 0800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета
Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса! Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса!
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    10h 8m
    0
  • Крађа у Палама
    8h 26m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    22h 45m
    2
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    4h 53m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    7h 41m
    0