М:тел-у признање за друштвено одговорно пословање

03.04.2023. 14:02
0
ИЗВОР: katera.news

Традиционална манифестација Избор најуспјешнијих у Републици Српској, одржана је 31. марта 2023. године у Банском двору у Бањалуци, у организацији Привредне коморе Републике Српске.

За 2022. годину, као нарочито истакнутој у сфери доприноса развоју корпоративне друштвене одговорности, и овога пута признање је додијељено компанији м:тел. Награду је у име компаније примио Милосав Парезановић, извршни директор за маркетинг и продају м:тел-а.

- Име компаније м:тел, откако постоји, везује се за подршку заједници, хуманост, образовање, културу, спорт. Зато ријеч м:тел, поред најсавременијих телекомуникационих услуга, асоцира на стратегију пословања бескомпромисно оријентисану ка друштвеној одговорности! Зато не чуди чињеница да је управо ова компанија годинама уназад носилац најзначајнијих признања за друштвено одговорно пословање - навели су из компаније м:тел поводом ове награде.

У претходној години, м:тел је наставио да помаже заједници, односно свима којима је помоћ била потребна у Републици Српској и цијелој БиХ, а кроз акцију „Нисте сами, имате пријатеље“ која је покренута 2021. године и актуелна до данас.

Као и свих претходних деценија, и у 2022. години подржавала је хумане пројекте, образовне установе и активности у промоцији знања, установе културе и манифестације које су од значаја за заједницу, као и спортске догађаје и клубове.

Коментари 0
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    6h 7m
    8
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    5h 3m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    23h 48m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    20h 47m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    21h 59m
    0