М:тел услуге за професионалну пословну комуникацију

24.03.2022. 12:59
0
ИЗВОР: katera.news

За професионалност у сваком послу неопходна је беспријекорна комуникација. Управо је то оно што вам за ваше пословање нуди компанија м:тел.

Доведите своје пословање до савршенства

Уз m:biz тарифе остварите бесплатан саобраћај у оквиру пословне групе са бонус минутама за позиве ка мобилним и фиксним мрежама у БиХ, фиксној мрежи мтс Србија, уз избор партнер групе и неограничени мобилни интернет и СМС. На основу ваших и потреба вашег пословног тима, можете да одаберете низ тарифних модела са различитим цијенама мјесечне претплате и комбинацијом бонуса за разговоре, СМС-ове и мобилни интернет, који можете да користите и у ромингу у региону Западног Балкана.

Прилагодите апликацију себи, а не себе апликацији

Уколико желите да имате информације о активностима запослених на више локација, управљате возним парком, те аутоматизујете процес пријаве кварова и радова, предлажемо вам м:тел услугу PROTOS систем. Ријеч је о софтверском рјешењу за пословање које се прилагођава захтјевима корисника. Апликација, којој приступате путем интернета, има флексибилне могућности развоја према посебним потребама вашег предузећа.

Рјешења за модерно пословање

Увијек је право вријеме, а тренутно и велика потреба, за стратегијама и рјешењима која ће вам помоћи да посао обавите с било којег мјеста и са било којег уређаја. 

Microsoft 365, најзаступљенији cloudu сервис из Microsoft-a, пружиће вам алате помоћу којих ћете свој посао једнако добро обављати из куће или канцеларије, са десктоп рачунара, таблета или телефона. У оквиру Microsoft 365 услуге, м:тел вам нуди рјешење које представља комбинацију апликација Word, Excel, Power Point, Outlook i Access s Microsoft-ovim сервисима у cloudu – Exchange, SharePoint, Microsoft Teams i OneDrive. У м:тел понуди доступна су вам три 365 пакета креирана према специфичним пословним захтјевима.

Смањите трошкове одржавања скупе ИТ инфраструктуре са m:tel Cloud рјешењима

У пословном развоју, увијек су присутне потребе за софистицираним апликацијама, као и улагање у хардвер и софтвер. Са m:tel Cloud услугама, посебно креираним за потребе

вашег пословања, смањићете ИТ трошкове, уз брзу и повољну надоградњу кад год буде потребно.

Јавите нам се за још више пословних идеја и комуникацијских рјешења

Креирајмо заједно најбоље пословно рјешење према вашим потребама. За препоруку и помоћ контактирајте наше менаџере продаје који ће саслушати ваше потребе и креирати оптималну понуду за вас.

За више информација закажите састанак у Biznis centru компаније м:тел или једноставно позовите 0800 50 300.

Коментари 0
Повезане вијести
Искористи прилику и узми два припејд броја по цијени једног Искористи прилику и узми два припејд броја по цијени једног
Јелена Триван, нови амбасадор Даун синдром центра Јелена Триван, нови амбасадор Даун синдром центра
Уз Претплата тарифе добијате и до три пута више нета Уз Претплата тарифе добијате и до три пута више нета
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 20m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 43m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 16m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 13m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    13h 4m
    0