МУП Србије упутио хитан апел Србима у Бечу

31.03.2024. 14:43
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Министарство унутрашњих послова Србије упутило је молбу свим држављанима Србије који живе у Бечу ако виде дјевојчицу која личи на Данку Илић да одмах обавијесте полицију.

Апел је упућен након што су поједини медији у Србији објавили видео-снимак за који тврде да је настао у Бечу и на којем се види дјевојчица која подсјећа на несталу Данку.

Данка има двије године, смеђу косу и браон очи те висину око 85 центиметара.

Дјевојчица има брадавицу, висећу, дужине око један центиметар на ресици лијевог уха, на страни ка лицу, и младеж на надлактици лијеве руке, са спољне стране ка леђима, неправилног облика у боји за нијансу тамнијој од боје коже.

Зато се позивају сви да обрате пажњу ако виде дијете са биљегом код уха.

Двогодишња Данка Илић за којом се трага већ шест дана наводно је виђена у пратњи двије Румунке у Бечу, а полиција је тим поводом контактирала колеге у главном граду Аустрије.

Предсједник Србије Александар Вучић истакао је данас да полиција посвећено ради на случају нестале двогодишње дјевојчице Данке Илић, те да су га ноћас обавијестили да се појавио нови траг.

Вучић је навео да га је полиција ноћас у 2.30 часова о томе обавијестила. 

Коментари 0
Повезане вијести
Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду
Наложено вјештачење предмета из аутомобила којим је ударена Данка Наложено вјештачење предмета из аутомобила којим је ударена Данка
У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић
Најчитаније
  • Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
    23h 46m
    3
  • Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
    4h 22m
    4
  • Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
    4h 4m
    0
  • Наоружани нападачи усред дана убили мисицу Еквадора
    21h 32m
    0
  • Још један авио-превозник покренуо летове из БиХ
    18h 39m
    0