MUP Srbije uputio hitan apel Srbima u Beču

31.03.2024. 14:43
0
IZVOR: nezavisne.com

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije uputilo je molbu svim državljanima Srbije koji žive u Beču ako vide djevojčicu koja liči na Danku Ilić da odmah obavijeste policiju.

Apel je upućen nakon što su pojedini mediji u Srbiji objavili video-snimak za koji tvrde da je nastao u Beču i na kojem se vidi djevojčica koja podsjeća na nestalu Danku.

Danka ima dvije godine, smeđu kosu i braon oči te visinu oko 85 centimetara.

Djevojčica ima bradavicu, viseću, dužine oko jedan centimetar na resici lijevog uha, na strani ka licu, i mladež na nadlaktici lijeve ruke, sa spoljne strane ka leđima, nepravilnog oblika u boji za nijansu tamnijoj od boje kože.

Zato se pozivaju svi da obrate pažnju ako vide dijete sa biljegom kod uha.

Dvogodišnja Danka Ilić za kojom se traga već šest dana navodno je viđena u pratnji dvije Rumunke u Beču, a policija je tim povodom kontaktirala kolege u glavnom gradu Austrije.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da policija posvećeno radi na slučaju nestale dvogodišnje djevojčice Danke Ilić, te da su ga noćas obavijestili da se pojavio novi trag.

Vučić je naveo da ga je policija noćas u 2.30 časova o tome obavijestila. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Osumnjičeni za ubistvo Danke na psihijatrijskom vještačenju u Beogradu Osumnjičeni za ubistvo Danke na psihijatrijskom vještačenju u Beogradu
Naloženo vještačenje predmeta iz automobila kojim je udarena Danka Naloženo vještačenje predmeta iz automobila kojim je udarena Danka
U toku saslušanje osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić U toku saslušanje osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić
Najčitanije
  • Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima
    21h 37m
    3
  • Učenici OŠ „Jovan Dučić“ iz Istočne Ilidže posjetili Jahorinu (FOTO)
    23h 15m
    0
  • Naoružani napadači usred dana ubili misicu Ekvadora
    19h 23m
    0
  • Još jedan avio-prevoznik pokrenuo letove iz BiH
    16h 30m
    0
  • Operisan Srđan Đoković
    19h 28m
    0