Настављена потрага за несталим Драгом Танасковићем

04.04.2024. 11:23
0
ИЗВОР: katera.news

Потрага за несталим Драгом Танасковићем у Фочи ушла је у девети дан.

Припадници Специјалне антитерористичке јединице МУП- Републике Српске су претходних дана вршили преглед ријеке Дрине, а био је ангажован и ронилачки клуб  "Волф" из Фоче.

- Полицијски службеници данас опет претражују десну и лијеву обале ријеке Дрине, од Фоче према Устиколини.Припадници Одјељења криминалистичке полиције Полицијске управе Фоча уз помоћ беспилотне летјелице-дрона, претражују терен, а користи се и беспилотна летјелица Републичке управе цивилне заштите Републике Српске, навели су из МУП-а.

Слика

Фото: МУП РС/Инстаграм

Нестали мушкарац је посљедњи пут виђен 26. марта око 21.10 часова, увидом у систем видео-надзора јавних површина општине Фоча, на локацији „Јужни мост слободе“ на путном правцу Фоча-Устиколина.

Лице је средње развијености, висине око 175 центименатара, смеђе кратке косе, смеђих очију, срцолик облик лица. Лице је на себи имало тамноплаву јакну са капуљачом, панталоне од тексаса дјелимично подеране на лијевој ногавици изнад кољена и патике.

Полицијска управа Фоча апелује на грађане да уколико виде нестало лице или дођу до било каквих сазнања о истом, да то пријаве најближој полицијској станици или позивом на број телефона „122“.

Коментари 0
Повезане вијести
Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
У Дрини пронађено тијело несталог Д.Т. У Дрини пронађено тијело несталог Д.Т.
Пронађено беживотно тијело Драге Танасковића Пронађено беживотно тијело Драге Танасковића
Најчитаније
  • Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
    21h 24m
    3
  • Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО)
    23h 2m
    0
  • Наоружани нападачи усред дана убили мисицу Еквадора
    19h 10m
    0
  • Још један авио-превозник покренуо летове из БиХ
    16h 17m
    0
  • Оперисан Срђан Ђоковић
    19h 15m
    0