Nastavljena potraga za nestalim Dragom Tanaskovićem

04.04.2024. 11:23
0
IZVOR: katera.news

Potraga za nestalim Dragom Tanaskovićem u Foči ušla je u deveti dan.

Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP- Republike Srpske su prethodnih dana vršili pregled rijeke Drine, a bio je angažovan i ronilački klub  "Volf" iz Foče.

- Policijski službenici danas opet pretražuju desnu i lijevu obale rijeke Drine, od Foče prema Ustikolini.Pripadnici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Foča uz pomoć bespilotne letjelice-drona, pretražuju teren, a koristi se i bespilotna letjelica Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske, naveli su iz MUP-a.

Slika

Foto: MUP RS/Instagram

Nestali muškarac je posljednji put viđen 26. marta oko 21.10 časova, uvidom u sistem video-nadzora javnih površina opštine Foča, na lokaciji „Južni most slobode“ na putnom pravcu Foča-Ustikolina.

Lice je srednje razvijenosti, visine oko 175 centimenatara, smeđe kratke kose, smeđih očiju, srcolik oblik lica. Lice je na sebi imalo tamnoplavu jaknu sa kapuljačom, pantalone od teksasa djelimično poderane na lijevoj nogavici iznad koljena i patike.

Policijska uprava Foča apeluje na građane da ukoliko vide nestalo lice ili dođu do bilo kakvih saznanja o istom, da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na broj telefona „122“.

Komentari 0
Povezane vijesti
Foča: Službenik osumnjičen da je oštetio klijenta banke za 20.000 KM Foča: Službenik osumnjičen da je oštetio klijenta banke za 20.000 KM
U Drini pronađeno tijelo nestalog D.T. U Drini pronađeno tijelo nestalog D.T.
Pronađeno beživotno tijelo Drage Tanaskovića Pronađeno beživotno tijelo Drage Tanaskovića
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    5h 4m
    9
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    3h 48m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    20h 1m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    16h 15m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    21h 7m
    0