Мушкарац рањен у пуцњави, нападач ухапшен

02.09.2019. 15:37
0
ИЗВОР: avaz.ba

У пуцњави која се јуче догодила у Хаџићима повријеђен је А. О, а полиција је ухапсила А. Б. (41) из Кисељака, за којег је утврђено да је пуцао из пиштоља.

Како је наведено из МУП-а Кантона Сарајево, синоћ у 21.30 сати диспечер Завода за хитну медицинску помоћ Кантона Сарајево обавијестио је полицију у Хаџићима да је у улици Горњи Зовик, усљед употребе ватреног оружја, дошло до повређивања једне особе.

Изласком на лице мјеста полицајци су затекли повријеђеног А. О., којег су љекари Хитне помоћу збринули на лицу мјеста те га превезли у Клинички центар Сарајево. Утврђено је да је ријеч о тешким тјелесним повредама и задржан је на даљњем лијечењу.

Такође, лакше тјелесне повреде задобио је А. Б, који је задржан на Клиници за ортопедију и трауматологију.

Од А. Б. је одузет пиштољ ЦЗ, с оквиром и 14 метака калибра девет милиметара. Полиција је утврдила да је из пиштоља пуцао А. Б. па је ухапшен синоћ у 2.35 сати. Он је остао на Клиници за ортопедију под надзором полиције.

Њему се на терет ставља тешко кривично дјело против опште сигурности, људи и имовине, а у вези с кривичним дјелом изазивање опште опасности.

Коментари 0
Повезане вијести
Годишњица убиства српских дјечака у Хаџићима; Срђан (12) и Сташа (13) убијени док су се играли Годишњица убиства српских дјечака у Хаџићима; Срђан (12) и Сташа (13) убијени док су се иг...
Ухапшена три лица у Хаџићима у вези са истрагом нестанка дјевојчице у Србији Ухапшена три лица у Хаџићима у вези са истрагом нестанка дјевојчице у Србији
Најмање три нападача: Масовна пуцњава у Москви, има жртава Најмање три нападача: Масовна пуцњава у Москви, има жртава
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    10h 18m
    0
  • Крађа у Палама
    8h 36m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    22h 55m
    2
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    5h 3m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    7h 51m
    0