Мушкарац страдао од струјног удара

25.10.2021. 19:17
0
ИЗВОР: Радио Фоча

Мушкарац чији су иницијали Д.Б. из Вишеграда страдао је од струјног удара на свом имању у мјесту Добрунска Ријека, усљед нестручног руковања, саопштено је из Полицијске управе Фоча.

Лице је страдало на њиви недалеко од своје куће при покушају да са електро мреже, путем продужног кабла, прикључи електричну енергију на жичану ограду која је раније постављена као заштита од дивљачи.

Полицијски службеници Полицијске станице Вишеград јуче су, након пријаве да се у мјесту Добрунска Ријека, налази лице које не даје знакове живота извршили увиђај и констатовали да се ради о лицу Д.Б.

Након извршеног увиђаја, констатовано је да је због нестручног руковања дошло до струјног удара , усљед чега је наступила смрт.

Обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, који је констатовао да нема елемената кривичног дјела и да се ради о задесној смрти као и да се након предузетих мјера и радњи надлежном тужилаштву достави одговарајући извјештај.

Коментари 0
Повезане вијести
У Српској 40 новозаражених вирусом корона, смртни случај у Палама У Српској 40 новозаражених вирусом корона, смртни случај у Палама
Све полицијске снаге на терену, у току потрага за убицом у Фочи Све полицијске снаге на терену, у току потрага за убицом у Фочи
Мушкарац у Фочи убио малољетно дијете Мушкарац у Фочи убио малољетно дијете
Најчитаније
 • Ухапшено лице из Источне Илиџе
  11h 57m
  0
 • Ухапшен осумњичени за скрнављење спомен-плоче на Врацама
  7h 36m
  0
 • Враћао се са свињокоља, пао на нож и преминуо
  14h 9m
  0
 • Главаш осудио одлуку Владе РС о укидању канцеларије Републичког завода за заштиту културе у Палама
  11h 31m
  0
 • Извјесна наплата јавних паркинга у Источном Новом Сарајеву
  3h 18m
  4