Мушкарац страдао од струјног удара

25.10.2021. 19:17
0
ИЗВОР: Радио Фоча

Мушкарац чији су иницијали Д.Б. из Вишеграда страдао је од струјног удара на свом имању у мјесту Добрунска Ријека, усљед нестручног руковања, саопштено је из Полицијске управе Фоча.

Лице је страдало на њиви недалеко од своје куће при покушају да са електро мреже, путем продужног кабла, прикључи електричну енергију на жичану ограду која је раније постављена као заштита од дивљачи.

Полицијски службеници Полицијске станице Вишеград јуче су, након пријаве да се у мјесту Добрунска Ријека, налази лице које не даје знакове живота извршили увиђај и констатовали да се ради о лицу Д.Б.

Након извршеног увиђаја, констатовано је да је због нестручног руковања дошло до струјног удара , усљед чега је наступила смрт.

Обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, који је констатовао да нема елемената кривичног дјела и да се ради о задесној смрти као и да се након предузетих мјера и радњи надлежном тужилаштву достави одговарајући извјештај.

Коментари 0
Повезане вијести
Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
Из шахта извучено тијело мушкарца Из шахта извучено тијело мушкарца
Дописивао се са преварантом мислећи да је жена и остао без 3.500 КМ Дописивао се са преварантом мислећи да је жена и остао без 3.500 КМ
Најчитаније
 • Битка за Рогатицу - Једна од највећих битки четника против Нијемаца и усташа (ВИДЕО)
  5h 40m
  4
 • Пуњене тиквице
  5h 13m
  0
 • Ушао у лифт у суботу, а изашао у понедјељак
  21h 3m
  0
 • Рањени полицајац открио детаље крвавог пира Албанца
  18h 33m
  1
 • Инспекција затворила два базена
  17h 4m
  0