Мушкарац страдао од струјног удара

25.10.2021. 19:17
0
ИЗВОР: Радио Фоча

Мушкарац чији су иницијали Д.Б. из Вишеграда страдао је од струјног удара на свом имању у мјесту Добрунска Ријека, усљед нестручног руковања, саопштено је из Полицијске управе Фоча.

Лице је страдало на њиви недалеко од своје куће при покушају да са електро мреже, путем продужног кабла, прикључи електричну енергију на жичану ограду која је раније постављена као заштита од дивљачи.

Полицијски службеници Полицијске станице Вишеград јуче су, након пријаве да се у мјесту Добрунска Ријека, налази лице које не даје знакове живота извршили увиђај и констатовали да се ради о лицу Д.Б.

Након извршеног увиђаја, констатовано је да је због нестручног руковања дошло до струјног удара , усљед чега је наступила смрт.

Обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, који је констатовао да нема елемената кривичног дјела и да се ради о задесној смрти као и да се након предузетих мјера и радњи надлежном тужилаштву достави одговарајући извјештај.

Коментари 0
Повезане вијести
Шест мотоциклиста страдало прошле године у Српској Шест мотоциклиста страдало прошле године у Српској
У селу Осјек жена погинула од струјног удара У селу Осјек жена погинула од струјног удара
Мушкарац провалио у кућу, претукао супружнике и украо 7.000 КМ Мушкарац провалио у кућу, претукао супружнике и украо 7.000 КМ
Најчитаније
 • Од данас забрана пушења у јавним просторима у ФБиХ
  11h 2m
  0
 • Четврти батаљон Војне полиције ВРС – голобради младићи на бранику отаџбине (ФОТО)
  8h 41m
  0
 • Носовић: Образовање и лијепо васпитање су светиња
  7h 48m
  0
 • Хиљаде људи на протесту у Сарајеву поводом погибије младе докторице
  2h 48m
  0
 • ММФ тражи чак и снижење плата
  3h 27m
  1