Мушкарац страдао од струјног удара

25.10.2021. 19:17
0
ИЗВОР: Радио Фоча

Мушкарац чији су иницијали Д.Б. из Вишеграда страдао је од струјног удара на свом имању у мјесту Добрунска Ријека, усљед нестручног руковања, саопштено је из Полицијске управе Фоча.

Лице је страдало на њиви недалеко од своје куће при покушају да са електро мреже, путем продужног кабла, прикључи електричну енергију на жичану ограду која је раније постављена као заштита од дивљачи.

Полицијски службеници Полицијске станице Вишеград јуче су, након пријаве да се у мјесту Добрунска Ријека, налази лице које не даје знакове живота извршили увиђај и констатовали да се ради о лицу Д.Б.

Након извршеног увиђаја, констатовано је да је због нестручног руковања дошло до струјног удара , усљед чега је наступила смрт.

Обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, који је констатовао да нема елемената кривичног дјела и да се ради о задесној смрти као и да се након предузетих мјера и радњи надлежном тужилаштву достави одговарајући извјештај.

Коментари 0
Повезане вијести
Познат идентитет страдалог у тешкој несрећи код Зворника Познат идентитет страдалог у тешкој несрећи код Зворника
Страдао Владимир Вуковић, хуманитарац о чијем доброчинству је причала Српска Страдао Владимир Вуковић, хуманитарац о чијем доброчинству је причала Српска
Шест мотоциклиста страдало прошле године у Српској Шест мотоциклиста страдало прошле године у Српској
Најчитаније
 • Хавана - торта над тортама
  21h 0m
  1
 • Горио аутомобил у Источној Илиџи
  21h 35m
  0
 • Фирма „Еуро-експрес“ запошљава: Оглас за посао у Источном Сарајеву
  15h 27m
  0
 • Премијера документарне драме „Ко камен“ у Народном позоришту: Веленка Брстинова и кћер јој Драгана
  17h 47m
  0
 • Опљачкана Светлана Ценић, аналитичарка има поруку за крадљивца
  10h 37m
  6