Muškarac stradao od strujnog udara

25.10.2021. 19:17
0
IZVOR: Radio Foča

Muškarac čiji su inicijali D.B. iz Višegrada stradao je od strujnog udara na svom imanju u mjestu Dobrunska Rijeka, usljed nestručnog rukovanja, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Lice je stradalo na njivi nedaleko od svoje kuće pri pokušaju da sa elektro mreže, putem produžnog kabla, priključi električnu energiju na žičanu ogradu koja je ranije postavljena kao zaštita od divljači.

Policijski službenici Policijske stanice Višegrad juče su, nakon prijave da se u mjestu Dobrunska Rijeka, nalazi lice koje ne daje znakove života izvršili uviđaj i konstatovali da se radi o licu D.B.

Nakon izvršenog uviđaja, konstatovano je da je zbog nestručnog rukovanja došlo do strujnog udara , usljed čega je nastupila smrt.

Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, koji je konstatovao da nema elemenata krivičnog djela i da se radi o zadesnoj smrti kao i da se nakon preduzetih mjera i radnji nadležnom tužilaštvu dostavi odgovarajući izvještaj.

Komentari 0
Povezane vijesti
U Srpskoj 40 novozaraženih virusom korona, smrtni slučaj u Palama U Srpskoj 40 novozaraženih virusom korona, smrtni slučaj u Palama
Sve policijske snage na terenu, u toku potraga za ubicom u Foči Sve policijske snage na terenu, u toku potraga za ubicom u Foči
Muškarac u Foči ubio maloljetno dijete Muškarac u Foči ubio maloljetno dijete
Najčitanije
 • Lista 10 mobilnih telefona koji najviše zrače (FOTO)
  14h 3m
  0
 • Milanko Čobović prikuplja podatke za pisanje drugog dijela knjige "Rođeni da vječno žive"
  16h 28m
  0
 • Jake policijske snage na jugu Kosovske Mitrovice
  12h 50m
  0
 • Australija deportuje Đokovića iz zemlje
  1h 47m
  0
 • Tužilaštvo BiH odustalo od istrage protiv pet lica u slučaju "Tuzlanska kapija" (VIDEO)
  14h 12m
  0