Мушкарац задобио тешке повреде након скока са моста на Дариви

12.07.2021. 20:12
0
ИЗВОР: klix.ba

Из Хитне помоћи Кантона Сарајево навели су да је данас брзом реакцијом спасен живот једне младе особе на Дариви.

Мушкарац је с висине од 30 метара скочио у воду дубине 50 центиметара, пише Клиx.

Хитна помоћ данас у 14.41 сати запримила је позив за хитну медицинску интервенцију, од случајних пролазника који су навели да испод Дарива моста лежи мушкарац са видљивим повредама по цијелом тијелу.

Екипа хитне медицинске помоћи Кантона Сарајево одазвала се на позив.

- На изразито неприступачном терену, на обали Миљацке, у лежећем положају затекли су млађу мушку особу са видљивим, потенцијално животно угрожавајућим повредама, по цијелом тијелу. Унесрећени је био свјестан и комуникативан, а према његовим наводима скочио је са моста у воду. Према слободној процјени, ради се о висини моста око 30 метара, а дубина воде око 50 цм. На лицу мјеста приступили су прегледу и збрињавању унесрећеног, а након стабилизације виталних параметара, започели су са извлачењем повријеђеног до кардиомобила ЈУ ЗХМП КС - навели су.

С обзиром на изразиту неприступачност терена у помоћ су пристигли припадници Полицијске управе Стари Град који су уједно и обезбјеђивали мјесто несреће, припадници Професионалне ватрогасне бригаде са својим специјализираним коритом за извлачење унесрећених из неприступачних предјела, те припадници Горске службе спашавања.

Коментари 0
Повезане вијести
Божовић: Интригантно што тридесет година послије рата неко по Сарајеву поставља тенкове Божовић: Интригантно што тридесет година послије рата неко по Сарајеву поставља тенкове
Полиција у Сарајеву упутила апел грађанима: Ово је мушкарац за којим се трага због убиства на Ступу Полиција у Сарајеву упутила апел грађанима: Ово је мушкарац за којим се трага због убиства...
Погледајте како је изгледао живот у Сарајеву 1920. године (ВИДЕО) Погледајте како је изгледао живот у Сарајеву 1920. године (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    10h 54m
    0
  • Слани мафини
    20h 15m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    22h 10m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    20h 4m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    14h 33m
    3