На дјечијем турниру у Сарајеву нападнута група из Београда

14.01.2023. 19:47
16
ИЗВОР: nezavisne.com

У насељу Илиџа у Сарајеву данас је нападнута група грађана из Београда, а један од њих је повријеђен ножем.

Како је за "Klix"испричао један од учесника догађаја, све се одиграло на једном међународном фудбалском турниру за дјецу који се ових дана одржава у једном хотелу на Илиџи.

Према његовим ријечима, у холу хотела је најприје нападнута група родитеља младих фудбалера ФК "Звездара" из Београда.

- У једном тренутку родитељи ФК "Звездара" су имали заставу. Нисмо имали никакву намјеру било кога да провоцирамо. Изненада, једна група је ушла и напала нас сузавцем и хтела је да отме заставу - испричао је један од родитеља младих фудбалера ФК "Звездара".

Како је рекао, они су кренули за њима, али напољу их је дочекала још већа група која је била маскирана, а имали су бакље и ножеве.

Тада су их поново напали, а једног родитеља су повриједили ножем. Како истиче саговорник, више се не осјећају сигурно и размишљају да се повуку с турнира.

Из МУП-а КС је потврђено да је дошло до инцидента, али без детаља.

- Полиција је обавијештена да је дошло до нарушавања јавног реда и мира на подручју Илиџе, те да је том приликом једна особа повријеђена, према првим информацијама, оштрим предметом, и превезено је на указивање љекарске помоћи. Није животно угрожена - рекао је портпарол Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево, Мирза Хаџиабдић, преноси "Klix".

Према његовим ријечима, полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајевио подузимају мјере и радње на расвјетљавању свих околности везаних за овај догађај. За сада не могу дати више информација.

Коментари 16
  • Generic placeholder image
    X 15.01.2023. 12:45
    Korak po korak do podjele BiH.
  • Generic placeholder image
    Role 15.01.2023. 10:49
    Redovno pratim srbijanske medije koji bez velike nevolje neće pomenuti Republiku srpsku u koju su u svako doba dobrodošli .Bosne su im puna usta a evo šta im se tamo dešava A izrodi tipa Čeda Čanak i ostala bagra njihovog kova Republiku srpsku nazivaju pogrdnim imenima a u bosnu se kunu a medijskog prostora im uopšte ne manjka .
  • Generic placeholder image
    Анонимно 14.01.2023. 23:19
    @cicak mislis republika sumska?
  • Generic placeholder image
    Cicak 14.01.2023. 23:16
    Tamni vilajet
  • Generic placeholder image
    Leo 14.01.2023. 22:46
    Katera...ne postiže se rejting brisanjem komentara koji govore istinu o Bajazitu,vašem uredniku i onim koji ga običaju u zvijezde
  • Generic placeholder image
    B O S A N A C 14.01.2023. 22:33
    @Brat BOSANAC, fino ti pise.
  • Generic placeholder image
    Brat 14.01.2023. 22:32
    BOSANAC ili BOSNJAK?
    🧐
  • Generic placeholder image
    Tamo neko 14.01.2023. 22:02
    Pitam se samo sta su nasi ljudi iz Beograda uopste tamo trazili, zar je moguce da su tako neinformisani!! Strasno me nervira tolika lakovjernost i naivnost koja jako prisutna kod srpskog naroda.I uz sve ovo sto nam rade jos su se poceli doseljavati u Srpsko Sarajevo.Nemali broj njih je vec poceo da pravi probleme Srbima po Srpskom Sarajevu.Proklet bio onaj koji im je prodao ijedan stan u Srpskom Sarajevu.Zato im treba uzvratiti istom mjerom i svakodnevno ih maltretirati.Ovamo se doseljavaju, kupuju stanove i donose svoju mrznju sa sobom. Ako se ovome ne stane u kraj desavace nam se iste situacije u nasem gradu kao I u federalnom tamo njihovom.
  • Generic placeholder image
    Zire 14.01.2023. 20:59
    A mi njihove fudbalere na turniru u Lukavici dočekali sa aplazima koda su prvaci svjeta još kako je turnir odmicao toliko su se opustili da su počeli našu djecu da dižu sa stolica da bi se oni udobno smjestili.
  • Generic placeholder image
    Borko 14.01.2023. 20:54
    Nije đaba onlika policija bila za dan Republike Srpske,znase da đavoli nikada ne miruje kod muslimana se ne postaje fanatik on se kod njih rađa.
  • Generic placeholder image
    SaSa 14.01.2023. 20:25
    neznam sta su tamo trazili beograđani
  • Generic placeholder image
    Jande 14.01.2023. 20:23
    U pravu je Radovan Karadžić bio kad je rekao, da je najveća pobjeda Srba iz Republike Srpske što ne mrze.
    I ovaj slučaj će opet biti zataškan ili pripisan nekim 'ludjacima'. To je indikator da se ova mržnja sistemski podržava iz Federacije.
  • Generic placeholder image
    Jande 14.01.2023. 20:21
    Hoće BeograDzani u Sarajevo, eto vam Sarajevo. Nije ovo ni prvi ni izolovani incident. Umjesto da dodjete kod nas u Republiku Srpsku gdje vas svi volimo i rado dočekujemo, vi idete njima koji nas očima ne mogu smisliti. Bojkotuju sve srpsko, čitajte komentare na njihovim mrežama, mržnje koja se ne može smisliti to ćete pročitati,i vi im opet idete.
  • Generic placeholder image
    Jande 14.01.2023. 20:18
    U prirodi je ljudskoj da mrzi onoga nad kim je počinio zlo. Govorio je Tacit. Faktički genocid je počinjen nad sarajevskim Srbima, zato sve ono što pripisuju nama Srbima oni su činili nad nama u Sarajevu, ta mržnja kojom pune djecu je sistemska,od porodice do škole se uče mrziti Srbe.
  • Generic placeholder image
    Hari 14.01.2023. 20:17
    Varvari i primitivci ne miruju, nasrću na djecu samo što su Srpska kao i ahbabi im na Kosovu što "junački" pucaju u djecu na Badnji dan-uoči Božića. Zlikovcima treba uzvratiti istom mjerom kad napuste granice svoje vukojebine. O vi Beograđani što su došli sa djecom da igraju fudbal, naivni i neinformisani u kakvu sredinu dolaze-sredinu zadojenu mržnjom kao produktom dugogodišnje Antisrpske histerije. Nisu valjda čuli kako su im sunarodnicima izbušene gume samo što su iz Srbije usred šeher Sarajeva.
  • Generic placeholder image
    Dddd 14.01.2023. 20:03
    Najbolje da se tamo ne ide više. Neka organizuju međunarodne turnire Iran i FBiH. Prava primitivna mahala.
Повезане вијести
Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    11m
    0
  • Дан када је за одбрану Српске Илиџе и српског народа животе дало 12 Илиџанаца
    23h 8m
    0
  • Трудница теже повријеђена након напада пса луталице
    17h 54m
    0
  • Поште Српске привремено затвориле испоставу у шалтер сали Општине Источна Илиџа
    19h 9m
    0
  • Јуначки синови Српске Илиџе одбранили своја огњишта (ФОТО)
    19h 45m
    0