На граничним прелазима ухапшено 11 лица

28.07.2023. 15:38
0
ИЗВОР: srna.rs

Припадници Граничне полиције БиХ приликом уласка у БиХ на граничном прелазу Рача ухапсили су данас држављанина БиХ чији су иницијали М.С. /59/, а за којим је Полицијска управа Приједор расписала потрагу због кривичног дјела крађа енергије.

На Аеродрому Сарајево, у петак, 23. јула, ухапшен је држављанин САД чији су иницијали И.А. /60/ јер је утврђено да је Министарство унутрашњих послова Републике Српске расписало потрагу за њим због угрожавања јавног саобраћаја.

На сарајевском аеродрому јуче је на лету из Варшаве ухапшен Т.Х. /60/ јер га потражује Окружно јавно тужилаштво у Приједору због крађе енергије. Истог дана, на лету из Франкфурта, ухапшен је и Н.П. /39/, којег потражује Општински суд у Тузли због крађе.

Припадници Граничне полиције на граничном прелазу Доњи Свилај ухапсили су јуче држављанина БиХ чији су иницијали Н.Ц. /33/ јер га потражује Основни суд у Градишци због издржавања казне затвора, као и држављанку БиХ С.С. /28/, за којом је Полицијска управа Добој расписала потрагу због угрожавања јавног саобаћаја.

На граничном прелазу Рача, у сриједу, 26. јула, ухапшен је држављанин Србије и БиХ чији су иницијали М.А. /28/, за којим је Полицијска управа Добој расписала потрагу због преваре.

Приликом изласка из БиХ, на граничном прелазу Брчко, у сриједу, 26. јула, ухапшен је и држављанин БиХ Е.М /47/ јер је провјерама утврђено да га потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања казне затвора.

На граничном прелазу Дољани, у уторак, 25. јула, ухапшен је држављанин БиХ А.А. /46/ јер га потражују Општински судови у Сарајеву и Високом због крађа.

Истог дана, на прелазу Градишка, ухапшен је држављанин БиХ Д.М. /29/ јер га потражује Основни суд у Прњавору ради издржавања казне затвора.

На граничном прелазу Градишка, у петак, 21. јула, ухапшен је држављанин БиХ М.Л. /35/ јер га потражује Основни суд у Градишци ради издржавања исте казне.

Коментари 0
Повезане вијести
У Мокром откривена плантажа марихуане, два лица ухапшена У Мокром откривена плантажа марихуане, два лица ухапшена
Крава стала на границу и блокирала пролаз возилима Крава стала на границу и блокирала пролаз возилима
Ухапшено 19 лица, у акцији рањен припадник САЈ-а Ухапшено 19 лица, у акцији рањен припадник САЈ-а
Најчитаније
 • Сјећање на Предрага Пекија Ласицу: Човјек побједничког кова
  3h 50m
  6
 • Преврнуо се рингишпил, има повријеђених
  16h 1m
  0
 • Збринута четири дјетета повријеђена у превртању рингишпила
  15h 16m
  2
 • Покренута истрага против странке Раме Исака
  15h 54m
  6
 • Суд БиХ одбио жалбу СНСД-а: Гласачки листић ПДП важећи
  19h 40m
  1