На граничним прелазима ухапшено 11 лица

28.07.2023. 15:38
0
ИЗВОР: srna.rs

Припадници Граничне полиције БиХ приликом уласка у БиХ на граничном прелазу Рача ухапсили су данас држављанина БиХ чији су иницијали М.С. /59/, а за којим је Полицијска управа Приједор расписала потрагу због кривичног дјела крађа енергије.

На Аеродрому Сарајево, у петак, 23. јула, ухапшен је држављанин САД чији су иницијали И.А. /60/ јер је утврђено да је Министарство унутрашњих послова Републике Српске расписало потрагу за њим због угрожавања јавног саобраћаја.

На сарајевском аеродрому јуче је на лету из Варшаве ухапшен Т.Х. /60/ јер га потражује Окружно јавно тужилаштво у Приједору због крађе енергије. Истог дана, на лету из Франкфурта, ухапшен је и Н.П. /39/, којег потражује Општински суд у Тузли због крађе.

Припадници Граничне полиције на граничном прелазу Доњи Свилај ухапсили су јуче држављанина БиХ чији су иницијали Н.Ц. /33/ јер га потражује Основни суд у Градишци због издржавања казне затвора, као и држављанку БиХ С.С. /28/, за којом је Полицијска управа Добој расписала потрагу због угрожавања јавног саобаћаја.

На граничном прелазу Рача, у сриједу, 26. јула, ухапшен је држављанин Србије и БиХ чији су иницијали М.А. /28/, за којим је Полицијска управа Добој расписала потрагу због преваре.

Приликом изласка из БиХ, на граничном прелазу Брчко, у сриједу, 26. јула, ухапшен је и држављанин БиХ Е.М /47/ јер је провјерама утврђено да га потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања казне затвора.

На граничном прелазу Дољани, у уторак, 25. јула, ухапшен је држављанин БиХ А.А. /46/ јер га потражују Општински судови у Сарајеву и Високом због крађа.

Истог дана, на прелазу Градишка, ухапшен је држављанин БиХ Д.М. /29/ јер га потражује Основни суд у Прњавору ради издржавања казне затвора.

На граничном прелазу Градишка, у петак, 21. јула, ухапшен је држављанин БиХ М.Л. /35/ јер га потражује Основни суд у Градишци ради издржавања исте казне.

Коментари 0
Повезане вијести
Ухапшено седам особа, заплијењено око 20 килограма марихуане Ухапшено седам особа, заплијењено око 20 килограма марихуане
Гужве на граничним прелазима Гужве на граничним прелазима
Ухапшена жена због сумње да је помагала лицима која су покушала убиство Ухапшена жена због сумње да је помагала лицима која су покушала убиство
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    7h 13m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    17h 12m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 48m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    16h 9m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 52m
    9