На граничним прелазима ухапшено 11 лица

28.07.2023. 15:38
0
ИЗВОР: srna.rs

Припадници Граничне полиције БиХ приликом уласка у БиХ на граничном прелазу Рача ухапсили су данас држављанина БиХ чији су иницијали М.С. /59/, а за којим је Полицијска управа Приједор расписала потрагу због кривичног дјела крађа енергије.

На Аеродрому Сарајево, у петак, 23. јула, ухапшен је држављанин САД чији су иницијали И.А. /60/ јер је утврђено да је Министарство унутрашњих послова Републике Српске расписало потрагу за њим због угрожавања јавног саобраћаја.

На сарајевском аеродрому јуче је на лету из Варшаве ухапшен Т.Х. /60/ јер га потражује Окружно јавно тужилаштво у Приједору због крађе енергије. Истог дана, на лету из Франкфурта, ухапшен је и Н.П. /39/, којег потражује Општински суд у Тузли због крађе.

Припадници Граничне полиције на граничном прелазу Доњи Свилај ухапсили су јуче држављанина БиХ чији су иницијали Н.Ц. /33/ јер га потражује Основни суд у Градишци због издржавања казне затвора, као и држављанку БиХ С.С. /28/, за којом је Полицијска управа Добој расписала потрагу због угрожавања јавног саобаћаја.

На граничном прелазу Рача, у сриједу, 26. јула, ухапшен је држављанин Србије и БиХ чији су иницијали М.А. /28/, за којим је Полицијска управа Добој расписала потрагу због преваре.

Приликом изласка из БиХ, на граничном прелазу Брчко, у сриједу, 26. јула, ухапшен је и држављанин БиХ Е.М /47/ јер је провјерама утврђено да га потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања казне затвора.

На граничном прелазу Дољани, у уторак, 25. јула, ухапшен је држављанин БиХ А.А. /46/ јер га потражују Општински судови у Сарајеву и Високом због крађа.

Истог дана, на прелазу Градишка, ухапшен је држављанин БиХ Д.М. /29/ јер га потражује Основни суд у Прњавору ради издржавања казне затвора.

На граничном прелазу Градишка, у петак, 21. јула, ухапшен је држављанин БиХ М.Л. /35/ јер га потражује Основни суд у Градишци ради издржавања исте казне.

Коментари 0
Повезане вијести
Хапшења у Пореској управи због примања мита Хапшења у Пореској управи због примања мита
У међународној акцији на подручју Српске ухапшене 23 особе У међународној акцији на подручју Српске ухапшене 23 особе
У БиХ ухапшено 36 лица У БиХ ухапшено 36 лица
Најчитаније
 • Гласни када бране Додика, нијеми на муке сабораца: БОРС на мети жестоких критика због доласка њихових челника пред Суд БиХ
  22h 49m
  8
 • Косовски витез Милош Ћирковић: На згаришту икона Светог Алимпија Столпника
  4h 46m
  0
 • Дио бораца и даље чека јединствени мјесечни додатак
  11h 0m
  3
 • Отворен Конзулат Србије у Палама, Љевнаић почасни конзул
  6h 16m
  2
 • Јаков Игњатовић - Зачетник реализма у српској књижевности
  9h 6m
  0