Na graničnim prelazima uhapšeno 11 lica

28.07.2023. 15:38
0
IZVOR: srna.rs

Pripadnici Granične policije BiH prilikom ulaska u BiH na graničnom prelazu Rača uhapsili su danas državljanina BiH čiji su inicijali M.S. /59/, a za kojim je Policijska uprava Prijedor raspisala potragu zbog krivičnog djela krađa energije.

Na Aerodromu Sarajevo, u petak, 23. jula, uhapšen je državljanin SAD čiji su inicijali I.A. /60/ jer je utvrđeno da je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisalo potragu za njim zbog ugrožavanja javnog saobraćaja.

Na sarajevskom aerodromu juče je na letu iz Varšave uhapšen T.H. /60/ jer ga potražuje Okružno javno tužilaštvo u Prijedoru zbog krađe energije. Istog dana, na letu iz Frankfurta, uhapšen je i N.P. /39/, kojeg potražuje Opštinski sud u Tuzli zbog krađe.

Pripadnici Granične policije na graničnom prelazu Donji Svilaj uhapsili su juče državljanina BiH čiji su inicijali N.C. /33/ jer ga potražuje Osnovni sud u Gradišci zbog izdržavanja kazne zatvora, kao i državljanku BiH S.S. /28/, za kojom je Policijska uprava Doboj raspisala potragu zbog ugrožavanja javnog saobaćaja.

Na graničnom prelazu Rača, u srijedu, 26. jula, uhapšen je državljanin Srbije i BiH čiji su inicijali M.A. /28/, za kojim je Policijska uprava Doboj raspisala potragu zbog prevare.

Prilikom izlaska iz BiH, na graničnom prelazu Brčko, u srijedu, 26. jula, uhapšen je i državljanin BiH E.M /47/ jer je provjerama utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora.

Na graničnom prelazu Doljani, u utorak, 25. jula, uhapšen je državljanin BiH A.A. /46/ jer ga potražuju Opštinski sudovi u Sarajevu i Visokom zbog krađa.

Istog dana, na prelazu Gradiška, uhapšen je državljanin BiH D.M. /29/ jer ga potražuje Osnovni sud u Prnjavoru radi izdržavanja kazne zatvora.

Na graničnom prelazu Gradiška, u petak, 21. jula, uhapšen je državljanin BiH M.L. /35/ jer ga potražuje Osnovni sud u Gradišci radi izdržavanja iste kazne.

Komentari 0
Povezane vijesti
Pojačan saobraćaj na više graničnih prelaza Pojačan saobraćaj na više graničnih prelaza
Finska raspisala potjernicu, a osumnjičeni uhapšen u Sarajevu Finska raspisala potjernicu, a osumnjičeni uhapšen u Sarajevu
Predložen pritvor za 18 lica i mjere zabrane za njih pet Predložen pritvor za 18 lica i mjere zabrane za njih pet
Najčitanije
  • „Ako izađeš, bićeš zaklan“: Ispovijest Danila Beribake koji je preživio pakao Doborovoljačke ulice
    5h 50m
    8
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    4h 46m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    23h 31m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    20h 30m
    0
  • Normalizovan saobraćaj na magistralnom putu Foča-Gacko
    21h 42m
    0