На хуманитарном базару за Миљану Бобар прикупљено више од 8.700 КМ

12.12.2020. 20:21
0
ИЗВОР: СРНА

На Градском тргу у Власеници данас је одржан новогодишњи базар "Власеничани за Миљану", на којем је прикупљено 8.772 КМ за лијечење шеснаестогодишње Миљане Бобар, која је обољела од церебралне парализе и епилепсије.

Иницијатор хуманитарне акције Душанка Сушић изјавила је новинарима да су Власеничани и посјетиоци из сусједних општина показали велику хуманост.

- На штанду смо имали играчке, прехрамбене артикле, одјећу, књиге, новогодишње украсе, које смо добили протеклих дана од наших донатора. Данас смо све то продали и презадовољна сам како је протекла акција - рекла је Сушићева.

Она је захвалила свима који су подржали ову хуманитарну акцију и на било који начин помогли да се пред новогодишње и божићне празнике унесе мало радости у породицу Бобар и олакша куповина лијекова за наредни период.

- Хвала општини Власеница која је подржала ову идеју, пекари `Торте - Сан` из Милића, Угоститељском објекту `Гранд` из Власенице, који су омогућили да дио простора на Градском тргу буде наткривен шатором и обезбиједили столове за излагање робе, свим женама које су учествовали у спремању хране, медијима који су на адекватан начин пропратили овај догађај - додала је Сушићева.

Представник пекаре "Торте - Сан" из Милића Јелена Лаловић рекла је да је донирала слатки програм, торте, ситне колаче, које праве у властитој пекари.

- Трудимо се да учествујемо у оваквим акцијама кад год се организују. Увијек смо ту да допринесемо да се неко због наше донације осјећа срећно, а чинићемо то и убудуће - додала је Кандићева.

У организацији ове акције, поред иницијатора Душанке Сушић, учествовале су и Сања Милић, Љиљана Петровић, Драгана Џајић Бећаревић и Маријана Лелек.

Они који данас нису могли да се придруже акцији, позивом на број телефона 066/741-196 добиће упутства од организатора на који начин могу да донирају средства за Миљану Бобар.

Коментари 0
Повезане вијести
Власеничке основке наставиле традицију – фуриозно до титуле најбољих кошаркашица Српске (ФОТО) Власеничке основке наставиле традицију – фуриозно до титуле најбољих кошаркашица Српске (Ф...
Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
У саобраћајној несрећи у Власеници смртно страдао мушкарац У саобраћајној несрећи у Власеници смртно страдао мушкарац
Најчитаније
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    4h 12m
    0
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    14h 30m
    0
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    14h 36m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    14h 34m
    0
  • За њу не постоје препреке: Дјевојка са крилима положила вожњу (ВИДЕО)
    13h 25m
    0