На Јахорини обиљежен Свјетски дан лица са Дауновим синдромом

21.03.2024. 15:13
0
ИЗВОР: katera.news

Поводом Свјетског дана лица са Дауновим синдромом, на Јахорини је одржана велика манифестација у којој су учествовале особе са Дауновим синдромом, а коју је организовао Центар за социјалну рехабилитацију и радно оспособљавање особа са Дауновим синдромом – Даун синдром центар Бањалука.

На свечаном отварању манифестације представљен је програм социјалне рехабилитације осамостаљивања и радног оспособљавања особа са Дауновим синдромом и њиховог првог социјалног интегрисања у друштво. Осам особа са Дауновим синдромом потписало је овом приликом уговоре о раду са Олимпијским центром “Јахорина” гдје ће самостално живјети и радити, а Дејан Јокић, извршни директор за финансије компаније м:тел свечано је представницима ДСЦ Бањалука уручио и кључеве возила чију куповину је помогла компанија м:тел, а које ће служити корисницима Центра у њиховим редовним активностима и програмима.

Обиљежавање Свјетског дана особа са Дауновим синдромом на Јахорини био је повод и да се додијеле Повеље захвалности свима онима који су несебично подржале активности ДСЦ Бањалука и његових корисника, међу којима су компанија м:тел и генерална директорка Јелена Триван.

Коментари 0
Повезане вијести
Уз м:тел Сигуран НЕТ будите безбједни гдје год да сурфујете Уз м:тел Сигуран НЕТ будите безбједни гдје год да сурфујете
Сваки детаљ Олимпијских игара пратите на 7 додатних Еуроспорт канала у оквиру м:тел ИПТВ Сваки детаљ Олимпијских игара пратите на 7 додатних Еуроспорт канала у оквиру м:тел ИПТВ
Поклон од 100 ГБ нета уз савршено повезане м:тел услуге Поклон од 100 ГБ нета уз савршено повезане м:тел услуге
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 31m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 30m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 6m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 27m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 10m
    9