На Јахорини шести "Ultra trail 2020" крајем јула

18.05.2020. 15:27
0
ИЗВОР: Катера

Шесто издање омиљеног трејл такмичења је спремно, а ове године у новој димензији и први пут у организацији Олимпијског центра Јахорина који обећава одличну организацију и многобројне новитете. Сви учесници ће ове године бити у прилици да у оквиру „Јахорина Ултра трејл 2020 присуствују предавању једног од најпознатијих свјетских траил тркача Јовице Спајића.За смјештање учесника ове године задужен је хотел Вучко на Јахорини који ће омогућава удобност и комфор за све учеснике по посебним цијенама и условима прилагођеним тркачким потребама.

Овогодишњи Јахорина ултра трејл конципиран је као дводневно такмичење, а одржаће се 25. и 26. јула . Такмичари ће се ове године моћи опробати у четири трке различите дужине: Ултра, Макси, Миди и Мини Трејл.

Мини Трејл је 14 км дуга стаза, идеална за брзе тркаче, али и за почетнике у трејл трчању. Миди Трејл од ове године дуг је 23 км и права је посластица за љубитеље трчања у природи који желе изазов након ког ће бити одморни за излазак, дружење на планини и друге активности.Његови финишери добијају 1 ИТРА бод. Макси стаза дуга је 49 км (2 ИТРА бода) и намијењена је за брзе ултраше или оне који ће први пут пробати формат ултре јер нема много успона и није претешка. Ултра (4 ИТРА бода) је за искусне трејл тркаче а дужином од 88 км нуди слијед различитих цјелина због којих нема монотоније на стази и које додатно интензивирају доживљај трке.

Пријаве за шесто  издање могуће се путем линка https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/3638/ пријава_на_утрку, а све учеснике ЈУТ-а очекује вриједан стартни пакет у ком осим квалитетне техничке мајице, добијају вриједан поклон организатора и ваучере за храну и пиће, те вожњу љетним атракцијама на Јахорини.

Олимпијски центар Јахорина за ову љетну сезону припремио је адреналински пакет за посјетиоце свих узраста те препоручују учесницима Јахорина Ултра трејла да на планину дођу са породицом или пријатељима и искусе све чари љета на планини!

Коментари 0
Повезане вијести
У Хрватској у многим ситуацијама једу јефтиније него ми У Хрватској у многим ситуацијама једу јефтиније него ми
Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
Како се дијели насљедство, односно имовина у БиХ? Како се дијели насљедство, односно имовина у БиХ?
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    22h 12m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    21h 8m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    21h 12m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    18h 5m
    1
  • Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког
    11h 56m
    0