На Врацама запаљен аутомобил

14.04.2020. 09:54
0
ИЗВОР: Srpska.info

У сарајевском насељу Враца синоћ је избио пожар на једном аутомобилу, који је највјероватније подметнут, док мјештани у овом дијелу града тврде да је овом догађају претходила пуцњава.

Из Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево потврдили су како је дошло до запаљења возила у улици Добојска, али не и до пуцњаве.

– Био је пожар на једном возилу, а послије су пронађена и друга возила с оштећењима. Провјерава се како су настала та оштећења. Узрок пожара није познат, али претпоставља се како је ријеч о намјерном паљењу. Провјеравају се све околности јер је овоме највјероватније претходио још један догађај – рекао је Хаџиабдић.

Према ријечима мјештана које је наводно пробудила пуцњава, јутрос око два сата послије поноћи зачула се јака експлозија, а потом и вриштање људи.

Полицијске екипе синоћ су изашле на терен у Добојској улици гдје су се задржале на обављању увиђаја. На оштећеним возилима пронађене су рупе, преноси Клиx,

Из Професионалне ватрогасне службе КС синоћ су рекли како је горио аутомобил те да су брзом интервенцијом угасили пожар.

Коментари 0
Повезане вијести
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
Митрополит Хризостом служио вечерње у Саборном храму у Сарајеву Митрополит Хризостом служио вечерње у Саборном храму у Сарајеву
Митрополит Хризостом сутра служи вечерње у Саборном храму Митрополит Хризостом сутра служи вечерње у Саборном храму
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    35m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    23h 59m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    20h 52m
    1
  • Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког
    14h 43m
    1
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    22h 49m
    0