Na Vracama zapaljen automobil

14.04.2020. 09:54
0
IZVOR: Srpska.info

U sarajevskom naselju Vraca sinoć je izbio požar na jednom automobilu, koji je najvjerovatnije podmetnut, dok mještani u ovom dijelu grada tvrde da je ovom događaju prethodila pucnjava.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo potvrdili su kako je došlo do zapaljenja vozila u ulici Dobojska, ali ne i do pucnjave.

– Bio je požar na jednom vozilu, a poslije su pronađena i druga vozila s oštećenjima. Provjerava se kako su nastala ta oštećenja. Uzrok požara nije poznat, ali pretpostavlja se kako je riječ o namjernom paljenju. Provjeravaju se sve okolnosti jer je ovome najvjerovatnije prethodio još jedan događaj – rekao je Hadžiabdić.

Prema riječima mještana koje je navodno probudila pucnjava, jutros oko dva sata poslije ponoći začula se jaka eksplozija, a potom i vrištanje ljudi.

Policijske ekipe sinoć su izašle na teren u Dobojskoj ulici gdje su se zadržale na obavljanju uviđaja. Na oštećenim vozilima pronađene su rupe, prenosi Klix,

Iz Profesionalne vatrogasne službe KS sinoć su rekli kako je gorio automobil te da su brzom intervencijom ugasili požar.

Komentari 0
Povezane vijesti
Kako je stradao mitropolit Petar Zimonjić Kako je stradao mitropolit Petar Zimonjić
Mitropolit Hrizostom: Hristovo vaskrsenje da bude vaskrsenje u srcima, dušama, životu Mitropolit Hrizostom: Hristovo vaskrsenje da bude vaskrsenje u srcima, dušama, životu
Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    21h 7m
    0
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    21h 14m
    3
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    17h 56m
    1
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    12h 34m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    13h 6m
    0