Набавите тротинет за јефтиније и брже кретање по граду

20.07.2022. 09:39
0
ИЗВОР: katera.news

Одлична погодност за све кориснике м:тел пакета је и могућност куповине тротинета из м:тел понуде уређаја, на рате без камата.

Уз Paket TV+NET+TEL M+ нови тротинет у м:тел понуди, Mi Pro 2, можете отплатити за годину дана уз мјесечну рату од 64 КМ.

О предностима овог превозног средства није потребно много говорити. Његово гориво је струја, а кретање кроз градску гужву неће вам задавати главобоље.

Mi električni trotinet Pro 2 је један од најснажнијих електричних тротинета који ћете тренутно наћи и један је од најмоћнијих Xiaomi модела. Једноставан је за управљање и захваљујући свом дизајну лако се може преклопити за три секунде.

Овај модел има висококвалитетни мотор снаге 300 W, у зависности од превезеног терета, услова околине и стања батерије омогуц́ава максималну брзину од 25 km/h, саопштено је из ове компаније.

Савршена комбинација лијепог и корисног, одвешће вас на још даље дестинације. Ми Електрични тротинет Про 2 одликује литијумска батерија од чак 12400 мАх – једна од највећих батерија коју ћете тренутно наћи. Невјероватна батерија вам омогућава да пређете 45 км уз једно пуњење.

Уколико се одлучите да набавите овај моћни тротинет у м:тел понуди, на поклон добијате Xиаоми Ми преносиву пумпу – врло користан и компактан гадгет који пружа вишестуку употребу.

За више информација посјетите www.mtel.ba или позовите 0800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    20h 46m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    19h 42m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    19h 46m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    16h 39m
    1
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    18h 36m
    0