Надала четири секунде у тоалету коштале ригорозне судијске одлуке

04.01.2024. 20:00
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Рафаел Надал се након годину дана вратио тенису и успјешно прошао прве двије препреке на АТП турниру у Бризбејну. Осим игром одушевио је и својим јавним наступом. ​У осмини финала је побиједио Аустралијанца, Џејсона Кублера са 6:1, 6:2 и током цијелог меча је изгледао импресивно.

Надал је у једном тренутку затражио паузу како би отишао у тоалет. Како је након сусрета рекао била је велика влага и имао је потребу пресвући се. Дословно је дотрчао на терен када му је главни судија сусрета дао опомену због кашњења четири секунде.

- Могао ми је прогледати и кроз прсте те четири секунде", рекао је Рафа у интервјуу којег је дао непосредно након побједе на терену.

Шпанац је додао:

- Било је чудно, знам да имам пет минута. Овдје је врло влажно. Поприлично је незгодно, морамо сам промијенити сву одјећу. Звали су ме да ме упозоре да имам три минуте па двије, па пола минуте. Изашао сам у право вријеме, али ми је можда момак који је био у мојој пратњи нешто каније од судије рекао колико још имам времена, па ме је када сам стигао арбитар информисао да сам закаснио четири секунде. Пробаћу и то поправити у 2024. - рекао је расположени Рафа.

Нагласио је како је срећан за сваки нови сусрет којег игра и да је презадовољан игром и чињеницом да се успјешно вратио тенису.

- Вратио сам се након дуго времена и осјећам да сам конкурентан. То је оно што желим. -

У једном тренутку интервјуа је погледао на сат и рекао да није сигуран колико ће још трајати прес конференција и хоће ли стићи прије одласка на спавање видјети будног синчића, преноси "Тпортал".

Коментари 0
Повезане вијести
Надал у осмини финала Мадрида Надал у осмини финала Мадрида
Драма у Мадриду: Надал изгубио живце, свађао се са судијом (ВИДЕО) Драма у Мадриду: Надал изгубио живце, свађао се са судијом (ВИДЕО)
Наталија Сулавер освојила златну медаљу у Бањалуци Наталија Сулавер освојила златну медаљу у Бањалуци
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    1h 51m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    1h 15m
    0
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    22h 8m
    1
  • Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког
    15h 59m
    1
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    1h 9m
    0