Награде за м:тел и Aquarius на „No limit“ фестивалу

26.10.2023. 12:54
0
ИЗВОР: katera.news

Креативни искорак м:тел кампање „Нема бриге за гиге“ вођен креативцима из агенције Aquarius, награђен златом и бронзом, а друштвено одговорна апликација КАПП освојила је сребро на највећем адвертисинг фестивалу у БиХ

У Сарајеву је јуче одржан „No Limit BH Advertising“ фестивал, такмичење у креативности на којем су учествовале агенције и оглашивачи из БиХ са својим креативним идејама.

М:тел спот „Нема бриге за гиге“ освојио је двије награде, златну за звук и бронзану за видео, а веб/мобилна апликација КАПП намијењена добровољним даваоцима крви, добила је сребрну награду.

Слика

Овај успјех говори о дубоком разумијевању важности звука у стварању емоционалне везе с публиком.

Сарадња са домаћим бендом „Брутал протест“ и креирање потпуно нове пјесме за потребе једне рекламне кампање за одређену циљну групу показали су се као добар креативни али и умјетнички приступ који је скренуо пажњу и својом аутентичношћу покупио симпатије гледалаца. Због тога није изостало ни признање за додатни искорак у кретивности и способност стварања визуелних прича које остављају трајни дојам.

Награда за апликацију КАПП додатна је мотивација компанији м:тел да настави са друштвено одговорним пословањем у заједници у којој послује.

Слика

Ове награде заједнички су успјех м:тел креативног тима и агенције Aquarius која већ годинама стоји иза успјешних кампања ове компаније.

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    7h 42m
    8
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    23h 12m
    0
  • Џудо савез Републике Српске: Редовна Скупштина 4. јуна на Јахорини
    22h 26m
    0
  • На Васкршњем базару прикупљено 2.820 КМ
    22h 43m
    0
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    10h 13m
    0