Nagrade za m:tel i Aquarius na „No limit“ festivalu

26.10.2023. 12:54
0
IZVOR: katera.news

Kreativni iskorak m:tel kampanje „Nema brige za gige“ vođen kreativcima iz agencije Aquarius, nagrađen zlatom i bronzom, a društveno odgovorna aplikacija KAPP osvojila je srebro na najvećem advertising festivalu u BiH

U Sarajevu je juče održan „No Limit BH Advertising“ festival, takmičenje u kreativnosti na kojem su učestvovale agencije i oglašivači iz BiH sa svojim kreativnim idejama.

M:tel spot „Nema brige za gige“ osvojio je dvije nagrade, zlatnu za zvuk i bronzanu za video, a veb/mobilna aplikacija KAPP namijenjena dobrovoljnim davaocima krvi, dobila je srebrnu nagradu.

Slika

Ovaj uspjeh govori o dubokom razumijevanju važnosti zvuka u stvaranju emocionalne veze s publikom.

Saradnja sa domaćim bendom „Brutal protest“ i kreiranje potpuno nove pjesme za potrebe jedne reklamne kampanje za određenu ciljnu grupu pokazali su se kao dobar kreativni ali i umjetnički pristup koji je skrenuo pažnju i svojom autentičnošću pokupio simpatije gledalaca. Zbog toga nije izostalo ni priznanje za dodatni iskorak u kretivnosti i sposobnost stvaranja vizuelnih priča koje ostavljaju trajni dojam.

Nagrada za aplikaciju KAPP dodatna je motivacija kompaniji m:tel da nastavi sa društveno odgovornim poslovanjem u zajednici u kojoj posluje.

Slika

Ove nagrade zajednički su uspjeh m:tel kreativnog tima i agencije Aquarius koja već godinama stoji iza uspješnih kampanja ove kompanije.

Komentari 0
Povezane vijesti
Rast m:tel-a u prvom kvartalu 2024: Dobit veća za 2,5 miliona KM Rast m:tel-a u prvom kvartalu 2024: Dobit veća za 2,5 miliona KM
Savršena kombinacija - m:tel IPTV paketi sa popustom i televizori na rate Savršena kombinacija - m:tel IPTV paketi sa popustom i televizori na rate
Gledajte sve epizode serije „Toma“ u m:tel IPTV videoteci Gledajte sve epizode serije „Toma“ u m:tel IPTV videoteci
Najčitanije
  • Mošti četiri srpska svetitelja stigle u Hram Svetog Save
    12h 46m
    0
  • Program proslave slave Hrama Svetog Vasilija Ostroškog
    22h 50m
    0
  • Veliki uspjeh našeg tenisera Nikole Golijanina
    20h 17m
    0
  • Nađa Rudakijević, učenica OŠ „Petar Petrović Njegoš“, nagrađena na likovnom konkursu Crvenog krsta
    19h 35m
    0
  • Dan pobjede nad fašizmom i Dan Evrope
    23h 37m
    0