Најављен нови Јахорина Ултра Трејл – мјесто сусрета љепоте и изазова

12.07.2022. 19:18
0

Атрактивно трејл такмичење и ове године се одржава уз пријатељску подршку компаније м:тел.

На данашњој прес конференцији у Олимпијском центру Јахорина најављен је нови, осми по реду Јахорина Ултра Трејл, којег сви љубитељи траил трчања са нестрпљењем очекују. Највеће такмичење ове врсте у Босни и Херцеговини, за професионалне и рекреативне тркаче одржава се на стазама различитих дужина, у нетакнутој и величанственој природи.

- Компанија м:тел је поносни спонзор Јахорина Ултра Трејл-а већ трећу годину за редом. Као компанија смо опредјељини да подржавамо  спортске активности, такмичарски дух и праве вриједности, а Јахорина Ултра Трејл подразумијева све то.

Ово такмичење повезује неколико планина, повезује људе који су опредјељени на спорт и здрав начин живота, али исто тако промовише љепоте ових планина и онога што Јахорина нуди чак и за вријеме љета – изјавила је Милица Кондић, руководилац Сектора за маркетинг компаније м:тел.

Јахорина Ултра Трејл угостиће тркаче из више од 30 земаља свијета и одржаће се 23. и 24. јула у организацији Олимпијског центра Јахорина. По први пут, најдужа и најизазовнија трка обухватиће двије државе, Србију и Босну и Херцеговину.

У сарадњи са компанијом Самсунг, компанија м:тел је обезбиједила три атрактивне награде за три најуспјешнија такмичара као и додатне занимљивости за све посјетиоце Јахорине.

Коментари 0
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    10h 10m
    11
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    8h 54m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    3h 39m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    21h 21m
    0
  • У Неуму упецан најопаснији морски пас Јадрана
    23h 40m
    0