Najavljen novi Jahorina Ultra Trejl – mjesto susreta ljepote i izazova

12.07.2022. 19:18
0

Atraktivno trejl takmičenje i ove godine se održava uz prijateljsku podršku kompanije m:tel.

Na današnjoj pres konferenciji u Olimpijskom centru Jahorina najavljen je novi, osmi po redu Jahorina Ultra Trejl, kojeg svi ljubitelji trail trčanja sa nestrpljenjem očekuju. Najveće takmičenje ove vrste u Bosni i Hercegovini, za profesionalne i rekreativne trkače održava se na stazama različitih dužina, u netaknutoj i veličanstvenoj prirodi.

- Kompanija m:tel je ponosni sponzor Jahorina Ultra Trejl-a već treću godinu za redom. Kao kompanija smo opredjeljini da podržavamo  sportske aktivnosti, takmičarski duh i prave vrijednosti, a Jahorina Ultra Trejl podrazumijeva sve to.

Ovo takmičenje povezuje nekoliko planina, povezuje ljude koji su opredjeljeni na sport i zdrav način života, ali isto tako promoviše ljepote ovih planina i onoga što Jahorina nudi čak i za vrijeme ljeta – izjavila je Milica Kondić, rukovodilac Sektora za marketing kompanije m:tel.

Jahorina Ultra Trejl ugostiće trkače iz više od 30 zemalja svijeta i održaće se 23. i 24. jula u organizaciji Olimpijskog centra Jahorina. Po prvi put, najduža i najizazovnija trka obuhvatiće dvije države, Srbiju i Bosnu i Hercegovinu.

U saradnji sa kompanijom Samsung, kompanija m:tel je obezbijedila tri atraktivne nagrade za tri najuspješnija takmičara kao i dodatne zanimljivosti za sve posjetioce Jahorine.

Komentari 0
Povezane vijesti
Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije
"Banja Luka Fest" i ove godine uz podršku kompanije m:tel "Banja Luka Fest" i ove godine uz podršku kompanije m:tel
Priznanje Zlatni grb grada Banjaluka uručeno Jeleni Trivan Priznanje Zlatni grb grada Banjaluka uručeno Jeleni Trivan
Najčitanije
  • Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo
    17h 8m
    10
  • Godišnjica smrti predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita
    23h 49m
    13
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    3m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    4h 8m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    4h 12m
    2