Најбоље оцијењени пословни планови Катарине Стојчевић и Ђорђа Савића

28.12.2021. 15:53
0
ИЗВОР: Катера

Инвестицијска фондација Импакт и Општина Источна Илиџа, након шест модула обуке, одржали су финалну презентацију полазника ИМПАКТ инкубатора пословних идеја, а током обуке полазници су прошли практичну едукацију о пословној организацији и изради пословног плана.

 Из општине источна Илиџа су саопштили да су најбољим пословним плановима оцијењени планови Катарине Стојчевић – Апотека „Лијек“ и Ђорђа Савића – Мафине колачићи, а најбољи ће осим предузетничке обуке, добити прилику да добију и бесповратну финансијску подршку.

Циљ Инвестицијске фондације Импакт је да кроз интегрални програм подршке подстакне појединце да испуне свој пословни потенцијал и тиме директно допринесу економском расту локалних заједница и расту запошљавања. Такође, кроз практичну едукацију уче на који начин да организују идеје у реалне пословне планове и како да квалитетно управљају предузетништвом.

 

ИМПАКТ инкубатор пословних идеја, који се реализује уз подршку Владе Швајцарске, током 2018 – 2021. године у сарадњи с 55 локалних заједница у БиХ подржао је оснивање преко 250 нових пословних подухвата широм БиХ.

Кроз свој рад, Инкубатор пружа интегрални програм подршке новооснованим и постојећим предузећима да покрену и убрзају свој развој, нудећи приступ циљаним ресурсима и услугама. Главни циљ је стварање успјешних нових послова, оних који ће након изласка из Инкубатора бити финансијски самоодрживи.

Чланови комисије били су Бојан Драгић, начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности, Општина Источна Илиџа, Сњежана Елез, шефица Бироа за запошљавање општине Источна Илиџа – Завод за запошљавање Републике Српске и Венеса Омерходзиц Клемпиц, виши стручни сарадник за активне мјере запошљавање ИМПАКТ фондација.

Из Општине Источна Илиџа честитали су свим полазницима и пожељели им пуно среће у пословним подухватима.

 

Више информација о проведеним активностима и ИМПАКТ Инкубатору пословних идеја доступно је на www.impakt.ba.

Коментари 0
Повезане вијести
Усвојен Извјештај о извршењу буџета за прошлу годину у Источној Илиџи Усвојен Извјештај о извршењу буџета за прошлу годину у Источној Илиџи
За запошљавање радника из Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева 1,8 милиона КМ За запошљавање радника из Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева 1,8 милиона КМ
Такмичење у шуту за три поена у Источној Илиџи Такмичење у шуту за три поена у Источној Илиџи
Најчитаније
 • Дојаве о бомбама на више локација у Источном Сарајеву
  5h 2m
  0
 • Ухапшено лице из Источног Новог Сарајева због наношења тјелесних повреда
  4h 13m
  0
 • Крађа у Палама
  5h 16m
  0
 • Нестао Милош Граховац из Невесиња
  4h 17m
  0
 • Приказан документарни филм поводом 30 година Источног Новог Сарајева
  19h 0m
  0