Најмлађи рукометаши Гласинца добили опрему

13.11.2020. 19:26
0
ИЗВОР: opstinasokolac.net

Најмлађа селекција Рукометног клуба „Гласинац“, састављена од дјечака рођених 2008. и 2009. године, добила је спортску опрему у виду тренерки, а средства за набавку обезбиједили су Марко Реновица и Дејана Радовић.

-Улагањем у спорт и стварањем што бољих услова за бављење спортом улажемо и у правилан развој дјеце. Вјерујемо да ће ова опрема представљати додатни подстрек најмлађим рукометашима да наставе још снажније тренирати како би остварили своје циљеве и постали успјешни спортисти -истакли су Марко и Дејана.

Тренер Рукометног клуба „Гласинац“ Јован Боровчанин захвалио се спонзорима на набавци опреме.

-Набавком тренерки за најмлађе чланове нашег клуба комплетирали смо опрему у свим селекцијама. У претходном периоду, такође путем спонзорских средстава, обезбиједили смо двије гарнитуре дресова и тренерке за старије селекције. Захвалио бих се свима који су помогли рад рукометног клуба - казао је Боровчанин.

Рукометни клуб „Гласинац“ такмичи се у Другој лиги Републике Српске.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Омладински савјет „Источна Илиџа“ донирао два рачунара Основној школи „Алекса Шантић“ Омладински савјет „Источна Илиџа“ донирао два рачунара Основној школи „Алекса Шантић“
Црвена звезда донирала 50.000 евра народним кухињама на Космету Црвена звезда донирала 50.000 евра народним кухињама на Космету
Подијељени шпорети на чврсто гориво социјално угроженим породицама у Источној Илиџи (ФОТО) Подијељени шпорети на чврсто гориво социјално угроженим породицама у Источној Илиџи (ФОТО)
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    14h 38m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    5h 36m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    14h 2m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    12h 17m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    13h 56m
    0