Након што су га претукли, умро од гушења храном

03.03.2020. 09:09
1
ИЗВОР: Srpska.info

Милорад Букша (53) је након сукоба с братом и синовцима умро бизарном смрћу, јер се угушио храном, открива Српскаинфо.

Наш извор из истраге открива да се Букши током сукоба покренула храна из желуца и завршила у душику, због чега се угушио у полицијском ауту.

Због Милорадове смрти одмах су ухапшени његов брат Предраг (50) и његови синови близанци Давид (21) и Данило (21), те Славиша Аџић (30), који је радио као возач у Предраговој фирми.

До сукоба је дошло у недјељу око 20 часова испред њихових породичних кућа у бањалучком насељу Петрићевац.

Више пута реаговала полиција

Према сазнањима Српскаинфо, већ дуже времена траје сукоб између браће Милорада и Предрага, а због тога је већ неколико пута реаговала и бањалучка полиција.

Нихови познаници су испричали да су једно вријеме њих двојица живјели заједно у кући, али да је стално било сукоба, због чега је њихов отац Предрагу направио другу кућу, одмах иза породичне.

– Ни када се Предраг преселио у другу кућу нису престали сукоби. Међутим, када им је отац умро у августу дошло је до још чешћих свађа. Чуо сам да је сукоб настао око подјеле прве куће, а оставинска расправа је била заказана за сриједу. Наводно је Предраг тврдио да му припада и пола куће у којој је живио Милорад, а он се није слагао с тим – каже наш саговорник.

Сукоб

Истиче да је Милорад раније имао ресторан, да је Предраг власник кафића на пијаци, а бавио се и продајом половне бијеле технике. У недјељу је дошао камион да му истовари робу и тада је почео сукоб између њих.

– Тада је наишао Милорад, који је био пијан, и почео да лупа по камиону и галами. Наводно се попео на приколицу и лупао по уређајима. Тада је Предраг позвао полицију и пријавио га – каже извор Српскаинфо и додаје да је наводно у једном тренутку Милорад пао с приколице.

У том тренутку долази до сукоба између Милорада са једне, те Предрага, његових синова и возача с друге стране.

Обдукција

Очевици причају да је сукоб дуже трајао, а да се ту затим појавила и полицијска патрола.

Пошто је Милорад пријављен да нарушава јавни ред и мир, полиција га је ухапсила и повезла према полицијској станици Лазарево, која није пуно удаљена. Међутим, у једном тренутку Милораду је позлило и он је преминуо.

Према сазнањима Српскаинфо, обдукцијом је утврђено да је Милорад био под утицајем алкохола.

Извор Српскаинфо открива да је узрок смрти бизаран и да су сви остали изненађени када се сазнало за њега.

– У једном тренуку, храна из желуца је кренула горе и дошла до душика, гдје се зауставила. Због тога Милорад није могао доћи до ваздуха, те се угушио. Прегледом његовог тијела утврђено је да није имао тешке повреде, као што су напримјер ломови – сазнајемо од извора добро упућеног у истрагу.

На потезу тужилац

Он је појаснио да је сада на тужиоцу да одлучи о којем кривичном дјелу се овде ради.

Мјештани ове улице, које смо јуче затекли како нијемо посматрају куће породица Букша, у невјерици су коментарисали сукоб између браће.

– То је било ужасно, чуо сам галаму и вриску. Када сам изашао, видио сам да њих четворица туку Милорада, који је у једном тренутку лежао на земљи. Изгледали су као хијене, нико није смио да приђе – испричао је један од комшија и додао да су обојица Предрагових синова на полицијској академији.

Прали мјесто злочина

Комшије породице Букша јуче су испричали да су након туче остали изненађени када је дошла полиција.

– Када сам изашао на улицу видио сам да њих четворица нападају Милорада. Због тога ми је било чудно када је стигла полиција и ухапсила Милорада, те га ставила у полицијско возило, а нападачи су остали испред куће. Један комшија ми је затим испричао да је гледао како Предрагови синови перу мјесто на којем су тукли стрица, што значи да се јуче није могао обавити увиђај како треба – рекао је саговорник Српскаинфо.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    SARAJLIJA 04.03.2020. 14:05
    IMA BOGA ..SVAKO CE DOBITI PO SVOJOJ ZASLUZI
Повезане вијести
Млади иноватори Матеј Влашки и Марко Поповић освојили златну награду на ИНОСТ-у младих Млади иноватори Матеј Влашки и Марко Поповић освојили златну награду на ИНОСТ-у младих
Тешка саобраћајка у Бањалуци, двије особе превезене на УКЦ Тешка саобраћајка у Бањалуци, двије особе превезене на УКЦ
Ученици Средње музичке школе из Источне Илиџе успјешни у Бањалуци (ФОТО) Ученици Средње музичке школе из Источне Илиџе успјешни у Бањалуци (ФОТО)
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    18h 22m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    17h 6m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    11h 51m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    8h 50m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    8h 56m
    0