Нападач Славије успјешан и као голман

30.03.2023. 20:39
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Нападач Славије Стефан Арбиња заувијек ће памтити дуел у Прњавору у 21. колу Прве лиге Републике Српске. Не само да је постигао два гола и донио свом тиму три бода, већ је у судијској надокнади морао да стане и на гол.

Наиме, због приговора је искључен голман Нино Неџибовић, а како је тренер Бојан Регоје извршио измјене, на гол је стао управо Арбиња који је имао и једну успјешну интервенцију.

- Понекад сам на тренингу знао да станем на гол из зезања, па су ваљда зато одлучили да браним у тој надокнади након што је искључен наш голман. Домаћи тим имао је и корнер а након интервенције главни судија свирао је крај меча – прича Арбиња и додаје уз осмијех – Иако сам био успјешан на дебију ипак бих волио да на наредним мечевима не стајем на гол. Више ми лежи да постижем голове.

Славија се након пораза на отварању сезоне са два веома зешка гостовања вратила са четири бода. У оба меча Арбиња је показао сјајну форму и постигао је по два гола у Бијељини и Прњавору.

- Драго ми је због голова, сигурно да они пуно значе сваком нападачу па тако и мени. Најважније је ипак да је тим освојио четири бода. Циљ Славије је да буде у горњем дијелу те да афирмише младе играче и ствара тим за будућност. За сад смо на добром путу и квалитетан рад на тренинзима смо пренијели на терен- додао је Арбиња.

Нападач је постигао четири гола и нада се да ће серију наставити и на домаћем терену против Омарске.

- Потрудићу се да наставим серију и на наредној утакмици. У доброј сам форми као и читава екипа, тако да се надамо да ћемо пред нашим навијачима овјерити ове бодове освојене на гостовањима.

Пише: Дарко Драгичевић

Коментари 0
Повезане вијести
Станић: Једна од квалитетнијих утакмица у прољећном дијелу Станић: Једна од квалитетнијих утакмица у прољећном дијелу
Станић: Задовољство је поново бити у Славији Станић: Задовољство је поново бити у Славији
Славија на крилима Ерића и Гојковића до три важна бода Славија на крилима Ерића и Гојковића до три важна бода
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    16h 16m
    5
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    18h 59m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    13h 51m
    5
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    22h 44m
    0
  • Божовић: Кроз пословне зоне, у Источну Илиџу доведени привредни субјекти
    20h 45m
    0