Napadač Slavije uspješan i kao golman

30.03.2023. 20:39
0
IZVOR: glassrpske.com

Napadač Slavije Stefan Arbinja zauvijek će pamtiti duel u Prnjavoru u 21. kolu Prve lige Republike Srpske. Ne samo da je postigao dva gola i donio svom timu tri boda, već je u sudijskoj nadoknadi morao da stane i na gol.

Naime, zbog prigovora je isključen golman Nino Nedžibović, a kako je trener Bojan Regoje izvršio izmjene, na gol je stao upravo Arbinja koji je imao i jednu uspješnu intervenciju.

- Ponekad sam na treningu znao da stanem na gol iz zezanja, pa su valjda zato odlučili da branim u toj nadoknadi nakon što je isključen naš golman. Domaći tim imao je i korner a nakon intervencije glavni sudija svirao je kraj meča – priča Arbinja i dodaje uz osmijeh – Iako sam bio uspješan na debiju ipak bih volio da na narednim mečevima ne stajem na gol. Više mi leži da postižem golove.

Slavija se nakon poraza na otvaranju sezone sa dva veoma zeška gostovanja vratila sa četiri boda. U oba meča Arbinja je pokazao sjajnu formu i postigao je po dva gola u Bijeljini i Prnjavoru.

- Drago mi je zbog golova, sigurno da oni puno znače svakom napadaču pa tako i meni. Najvažnije je ipak da je tim osvojio četiri boda. Cilj Slavije je da bude u gornjem dijelu te da afirmiše mlade igrače i stvara tim za budućnost. Za sad smo na dobrom putu i kvalitetan rad na treninzima smo prenijeli na teren- dodao je Arbinja.

Napadač je postigao četiri gola i nada se da će seriju nastaviti i na domaćem terenu protiv Omarske.

- Potrudiću se da nastavim seriju i na narednoj utakmici. U dobroj sam formi kao i čitava ekipa, tako da se nadamo da ćemo pred našim navijačima ovjeriti ove bodove osvojene na gostovanjima.

Piše: Darko Dragičević

Komentari 0
Povezane vijesti
Stanić: Zadovoljstvo je ponovo biti u Slaviji Stanić: Zadovoljstvo je ponovo biti u Slaviji
Slavija na krilima Erića i Gojkovića do tri važna boda Slavija na krilima Erića i Gojkovića do tri važna boda
Remi u Istočnom Sarajevu: Željezničar imao pobjedu u rukama, pa sačuvao bod Remi u Istočnom Sarajevu: Željezničar imao pobjedu u rukama, pa sačuvao bod
Najčitanije
  • Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    13h 31m
    0
  • Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
    11h 45m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    9h 35m
    0
  • Republika Srpska dobila novi Izborni zakon
    12h 50m
    0
  • U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
    7h 33m
    0