Наредних дана промјенљиво, у четвртак на југу могућа киша

02.11.2020. 10:28
0
ИЗВОР: СРНА

У Републици Српској наредних дана биће промјенљиво вријеме са сунчаним периодима уз малу до умјерену облачност, а у четвртак, 5. новембра, у јужним предјелима могућа је киша, подаци су Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Сутра ће током дана бити промјенљиво вријеме, уз високу облачност у већини предјела и сунчане периоде, а увече ће доћи до постепеног разведравања од сјеверозапада ка југоистоку. Ујутро ће бити мјестимично магле око ријека и по котлинама.

Вјетар ће бити слаб до умјерен, претежно сјеверног смјера.

Јутарња температура ваздуха биће од седам до 13, у вишим предјелима од четири, а дневна од 13 до 18, на сјеверу и југу око 23, те на планинама од 11 степени Целзијусових.

У сриједу, 4. новембра, током ноћи и јутра биће претежно облачно у већини предјела, на југу уз високу облачност, а током дана претежно сунчано уз малу до умјерену дневну облачност. У послијеподневним часовима биће облачније на сјеверозападу и југоистоку.

Јутарња температура ваздуха биће од седам до 13, у вишим предјелима од пет, а највиша дневна температура ваздуха од 11 до 17, на југу око 23, а на планинама од 10 степени Целзијусових.

У четвртак, 5. новембра, ујутру ће бити претежно облачно у већини предјела, на сјеверу је могућа која кап кише. Током дана биће промјенљиво, у јужним предјелима уз могућу краћу кишу, а у сјеверним и даље облачно. Послије подне и увече очекује се облачно и суво вријеме.

Јутарња температура ваздуха биће од осам до 14, у вишим предјелима од пет, а највиша дневна од 11 до 17, на југу око 20, а на планинама од девет степени Целзијусових.

У петак, 6. новембра, ујутру ће бити умјерено до претежно облачно у већини предјела, током дана на крајњем југу промјенљиво уз сунчане интервале, а у осталим предјелима и даље претежно облачно.

Јутарња температура ваздуха биће од седам до 12, у вишим предјелима од пет степени, а највиша дневна од девет до 15, на југу око 20, а на планинама од седам степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра облачно и свјежије са повременом кишом Сутра облачно и свјежије са повременом кишом
Како се дијели насљедство, односно имовина у БиХ? Како се дијели насљедство, односно имовина у БиХ?
Сутра нестабилно са кишом, могућа појава града Сутра нестабилно са кишом, могућа појава града
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    7h 9m
    11
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    5h 53m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    22h 6m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    18h 20m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    23h 12m
    0