Narednih dana promjenljivo, u četvrtak na jugu moguća kiša

02.11.2020. 10:28
0
IZVOR: SRNA

U Republici Srpskoj narednih dana biće promjenljivo vrijeme sa sunčanim periodima uz malu do umjerenu oblačnost, a u četvrtak, 5. novembra, u južnim predjelima moguća je kiša, podaci su Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Sutra će tokom dana biti promjenljivo vrijeme, uz visoku oblačnost u većini predjela i sunčane periode, a uveče će doći do postepenog razvedravanja od sjeverozapada ka jugoistoku. Ujutro će biti mjestimično magle oko rijeka i po kotlinama.

Vjetar će biti slab do umjeren, pretežno sjevernog smjera.

Jutarnja temperatura vazduha biće od sedam do 13, u višim predjelima od četiri, a dnevna od 13 do 18, na sjeveru i jugu oko 23, te na planinama od 11 stepeni Celzijusovih.

U srijedu, 4. novembra, tokom noći i jutra biće pretežno oblačno u većini predjela, na jugu uz visoku oblačnost, a tokom dana pretežno sunčano uz malu do umjerenu dnevnu oblačnost. U poslijepodnevnim časovima biće oblačnije na sjeverozapadu i jugoistoku.

Jutarnja temperatura vazduha biće od sedam do 13, u višim predjelima od pet, a najviša dnevna temperatura vazduha od 11 do 17, na jugu oko 23, a na planinama od 10 stepeni Celzijusovih.

U četvrtak, 5. novembra, ujutru će biti pretežno oblačno u većini predjela, na sjeveru je moguća koja kap kiše. Tokom dana biće promjenljivo, u južnim predjelima uz moguću kraću kišu, a u sjevernim i dalje oblačno. Poslije podne i uveče očekuje se oblačno i suvo vrijeme.

Jutarnja temperatura vazduha biće od osam do 14, u višim predjelima od pet, a najviša dnevna od 11 do 17, na jugu oko 20, a na planinama od devet stepeni Celzijusovih.

U petak, 6. novembra, ujutru će biti umjereno do pretežno oblačno u većini predjela, tokom dana na krajnjem jugu promjenljivo uz sunčane intervale, a u ostalim predjelima i dalje pretežno oblačno.

Jutarnja temperatura vazduha biće od sedam do 12, u višim predjelima od pet stepeni, a najviša dnevna od devet do 15, na jugu oko 20, a na planinama od sedam stepeni Celzijusovih.

Komentari 0
Povezane vijesti
Za vikend promjenljivo i nestabilno vrijeme Za vikend promjenljivo i nestabilno vrijeme
Uzbune o nestaloj djeci objavljivaće se i na bankomatima u Srpskoj Uzbune o nestaloj djeci objavljivaće se i na bankomatima u Srpskoj
Nije prihvaćen veto na Izborni zakon i Zakon o referendumu Nije prihvaćen veto na Izborni zakon i Zakon o referendumu
Najčitanije
  • Partizan mijenja ime!
    17h 32m
    4
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    22h 5m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    19h 39m
    2
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    37m
    0
  • Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu
    20h 45m
    0