Наручите нови телефон из Xiaomi 12 серије са поклоном

12.04.2022. 15:31
0
ИЗВОР: katera.news

На вријеме наручите врхунски Xiaomi 12 или Xiaomi 12 Pro телефон и на поклон ћете добити Xiaomi Mi робот усисивач Mop 2 Lite, шест мјесеци гаранције на екран и три мјесеца YouTube Премиум налога.

Xiaomi 12 серија има углађене линије и компактан дизајн за што удобније руковање. Оба модела долазе са мајстором перформанса - Snapdragon® 8 Gen 1 процесором који је спреман за нову генерацију брзине.

Упечатљиви модел, Xiaomi 12 Pro одушевљава с најмодернијим низом камера и прави је господар сцене у било којим условима. Изузетно спреман систем широкоугаоне, ултра широкоугаоне и телефото камере, од којих су све са резолуцијом од 50 МП, као и напредни АИ алгоритам са професионалним специјалним ефектима омогућиће вам врхунски квалитет фотографија.

Слика

Помоћу 120 W Xiaomi HyperCharge брзог пуњача, ваш нови телефон биће потпуно спреман у рекордном времену.

Приступачнији модел, Xiaomi 12 такође припада групи водећих телефона и у великом мјери нуди искуство премиум модела. Са истим дизајном и изванредним спецификацијама, представља компактан уређај са троструком квалитетном камером, врхунским АМОЛЕД екраном и брзим пуњењем.

Резервацију Xiaomi 12 или Xiaomi 12 Pro уређаја извршите путем сајта mtel.ba, а телефоне и поклоне преузмите након завршетка преордер периода.

Ова понуда важи за 100 најбржих купаца, а промоција траје до 21. априла ове године.

Више информација о новој Xiaomi 12 серији телефона и поклонима потражите у најближем м:тел продајном мјесту, бесплатним позивом на 0800 50 000 или на адреси mtel.ba.

 

 

Коментари 0
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    18h 33m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    19h 17m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    23h 22m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    23h 26m
    2
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    8h 53m
    0