Наставак Лиге шампиона: „Реал“ дочекује „Лајпциг“

06.03.2024. 11:26
0
ИЗВОР: Танјуг

Фудбалери Реал Марида дочекаће у сриједу вече од 21 сат на свом терену екипу Лајпцига у реванш мечу осмине финала Лиге шампиона.

У првом мечу, који је одигран 13. фебруара у Њемачкој, Реал је побиједио резултатом 1:0.

Мадридски клуб је послије тријумфа против Лајпцига одиграо три меча у шпанској Ла Лиги и забиљежио једну побједу уз два ремија. Реал је први на табели Ла Лиге са 66 бодова.

– Мораћемо да покажемо најбољу верзију себе. Посао још није готов. Оцијенили смо прву утакмицу, пронашли смо добре ствари и области у којима можемо да напредујемо. Мислим да смо спремни. Лајпциг је веома опасан тим у транзицијама – изјавио је тренер Реала Карло Анћелоти.

Додајмо и то да Реал Мадрид данас слави рођендан. Клуб је основан 6. марта 1902. године.

Лајпциг је на посљедња три меча у Бундеслиги остварио двије побједе и један пораз. Лајпциг се налази на петом мјесту на табели Бундеслиге са 43 бода.

– Увјерени смо да можемо. Одлазимо с увјерењем да ћемо остварити феноменалан резултат. Треба нам мало среће, али можемо подстакнути ствари. У првој утакмици смо показали Реалу да можемо да играмо са њима. Ево нас, спремни смо да то поново покажемо – истакао је тренер Лајпцига Марко Розе.

Фудбалери Манчестер Ситија дочекаће вечерас од 21 сат на Етихаду екипу Копенхагена. Енглески клуб је у првом мечу, који је одигран 13. фебруара у Копенхагену, славио са 3:1. Манчестер Сити је актуелни освајач Лиге шампиона.

Сити је на посљедњих пет утакмица у свим такмичењима забиљежио четири побједе уз један реми. Овај клуб се тренутно налази на другом мјесту на табели Премијер лиге са 62 бода.

Копенхаген је на посљедња три дуела у данској Суперлиги остварио двије побједе и један пораз, а тренутно је трећи на табели данског првенства са 39 бодова.

Коментари 0
Повезане вијести
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера
Ближи се камп Црвене звезде у Источној Илиџи, пријаве још увијек отворене Ближи се камп Црвене звезде у Источној Илиџи, пријаве још увијек отворене
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    23h 17m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    22h 1m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    16h 46m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    13h 45m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    14h 57m
    0