Наташи Ћејић потребна помоћ добрих људи

17.10.2022. 11:40
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Наташи Ћејић са само 26 година одстрањена је жучна кеса, али борба за здравље и даље траје.

Наташа је незапослена медицинска сестра и чланови њене породице су незапослени.

Након ове операције потребна јој је помоћ како би обезбиједила новац за даље контроле и посебан режима исхране након операције.

- Добри људи су ми помогли и оперативни захват је завршен, одстрањена је жучна кеса. Извађени су конци, али сада је исхрана ригорознија због одстрањивања жучне кесе. У породици и даље нико није у радном односу, а органска исхрана много кошта. Око једне ране кренуо је гранулом, боли ме. Не знам шта ће бити касније, искомпликовало се због споредних дијагноза – прича млада дјевојка за "Српскаинфо".

Проблем је и што за сљедеће контроле, ако дође до било какве компликације, нема новац. Новац је потребан и за даље консултације и контроле хирурга по потреби, али и за то нема.

- Једноставно без људи добре воље ја не могу наставити с лијечењем до краја, нити с посебном исхраном  – каже Наташа и додаје да је бескрајно захвална свима који су јој помогли до сада у њеној борби за здравље.

Како су медији већ писали, живот младе дјевојке у једном моменту кренуо је тотално низбрдо. Без посла је остала у марту прошле године, а у породици нико није запослен.

Отац је РВИ, борац прве категорије, а мајка не ради. Мјесец дана након прекида радног односа почиње да добија на тежини, не знајући разлог. Обавља ендокринолошки преглед, дијагностикована јој је хиперинзулинемија, синдром ПЦОС. Након тога дијагнозе се само нижу.

Лијечила се од серопозитивног реуматоидног артритиса, има ерозију грлића материце, потврђена јој је реактивна хипогликемија и церебрална артеросклероза. Од дјетињства се бори са тешким обликом астме.

Сви који су у могућности, новац могу да уплате у Aтосбанк на име Наташа Ћејић, помоћ за лијечење 567-603-50002543-31.

Пише: Жељка Кнежевић

Коментари 0
Повезане вијести
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
Грађани траже помоћ због змија Грађани траже помоћ због змија
Помоћ другима животна мисија Рогатичанкe Драганe Делић Помоћ другима животна мисија Рогатичанкe Драганe Делић
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    23h 22m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    21h 24m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    20h 17m
    1
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    19h 25m
    1
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    13h 52m
    1