Немања Мајдов отишао по злато које му недостаје

19.11.2020. 21:03
0
ИЗВОР: Sportdc.net

Репрезентативац Србије у џудоу, Немања Мајдов, отпутовао је на Европско првенство у Праг и жели придодати у своју колекцију злато које му недостаје, европско.

Момак из Источног Сарајева је одрадио комплетан припремни период, повреда на сву срећу нема, и спреман је за ово такмичење, на које је дошло све оно најбоље што "деведесетка" нуди у овом тренутку.

- Одрадио сам цијели припремни камп како треба, план мог оца и тренера је испоштован. Дао сам све од себе да будем на врхунцу форме. Немам већих повреда и очекујем оштри рат. Требам само бити у својој визији од самог почетка, сваки меч је финале. Желим ићи до краја, недостаје ми ово злато и вољан сам урадити све да би дошао до њега. Само Боже помози, да буде уз нас и да нас чува. Нека буде Његова воља, како год Он зна шта је најбоље по нас. Наше је да се помолимо, прекрстимо и напријед, рекао је за наш портал Немања Мајдов.

Вољом жријеба, Немања Мајдов ће у првом колу радити борбу против Израелца Ли Кохмана, а бољи из тог меча иде на побједника меча Мађара Роналда Гоза и Словака, Петера Жилке. У овој линији жријеба су још стари ривали Сирил Гросклаус из Швајцарске, Естонац Матиас Кусик, натурализовани Турчин, Михаел Жганк, те Нијемац, Франк Петерсилка.

Европско првенство за сениоре је почело данас нижим категоријама, а Немања наступа у суботу.

Коментари 0
Повезане вијести
Немања Мајдов презадовољан трећом академијом: Један од најљепших догађаја у животу Немања Мајдов презадовољан трећом академијом: Један од најљепших догађаја у животу
Станко Лопатић – Понос Романије Станко Лопатић – Понос Романије
„Мајдов академија“ окупила више од 1.000 учесника из 23 земље „Мајдов академија“ окупила више од 1.000 учесника из 23 земље
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 10m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 33m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 6m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 3m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    12h 54m
    0