Немања Мајдов отишао по злато које му недостаје

19.11.2020. 21:03
0
ИЗВОР: Sportdc.net

Репрезентативац Србије у џудоу, Немања Мајдов, отпутовао је на Европско првенство у Праг и жели придодати у своју колекцију злато које му недостаје, европско.

Момак из Источног Сарајева је одрадио комплетан припремни период, повреда на сву срећу нема, и спреман је за ово такмичење, на које је дошло све оно најбоље што "деведесетка" нуди у овом тренутку.

- Одрадио сам цијели припремни камп како треба, план мог оца и тренера је испоштован. Дао сам све од себе да будем на врхунцу форме. Немам већих повреда и очекујем оштри рат. Требам само бити у својој визији од самог почетка, сваки меч је финале. Желим ићи до краја, недостаје ми ово злато и вољан сам урадити све да би дошао до њега. Само Боже помози, да буде уз нас и да нас чува. Нека буде Његова воља, како год Он зна шта је најбоље по нас. Наше је да се помолимо, прекрстимо и напријед, рекао је за наш портал Немања Мајдов.

Вољом жријеба, Немања Мајдов ће у првом колу радити борбу против Израелца Ли Кохмана, а бољи из тог меча иде на побједника меча Мађара Роналда Гоза и Словака, Петера Жилке. У овој линији жријеба су још стари ривали Сирил Гросклаус из Швајцарске, Естонац Матиас Кусик, натурализовани Турчин, Михаел Жганк, те Нијемац, Франк Петерсилка.

Европско првенство за сениоре је почело данас нижим категоријама, а Немања наступа у суботу.

Коментари 0
Повезане вијести
Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе! Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
Сара Ћирковић: Сигурна сам у медаљу Сара Ћирковић: Сигурна сам у медаљу
Немања Мајдов сазнао противнике на Олимпијским играма Немања Мајдов сазнао противнике на Олимпијским играма
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 10m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 9m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    7h 45m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 6m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    9h 49m
    9