Немања Мајдов покреће „Мајдов академију" у Источном Сарајеву

29.06.2022. 18:00
1
ИЗВОР: sportdc.net

Прослављени џудиста Немања Мајдов овог љета организоваће прву „Мајдов Академију" у Источном Сарајеву, гдје ће своје знање несебично преносити другима.

Овог августа ће на џудо семинару и тренинг кампу присуствовати прослављени мађарски џудиста Кристијан Тот, освајач олимпијске, свјетске и европске медаље.

- Већ дуже вријеме намјеравам ово да урадим и одлучио сам, акобогда, да са тим почнем ове године. То ми је велики сан, а и обавеза да пренесем своје знање и искуство на будуће генерације, али и на старије од мене и све оне који желе да се унаприједе у овом спорту. Циљ ми је да унаприједимо џудо на нашим просторима и да помогнемо нашој домаћој дјеци да постану шампиони - рекао је Немања Мајдов.

Поред Немање Мајдова и Кристијана Тота, ове године ће ту бити његов отац и најбољи тренер Европе за 2018. годину, Љубиша Мајдов, те брат Стефан.

- Сваке године доводићу некога од мојих пријатеља из свијета који су велики шампиони да пренесу своје знање и искуство на наше борце. Поред Тота, биће и специјалних гостију, такмичара и тренера који ће учествовати на кампу и семинари у које ћемо објављивати ускоро.

Појаснио је Мајдов и на чему ће се радити.

- Фокус ће нам бити на показивању наших специјалки, до најситнијих детаља и фора, ситуационим стварима, па и на борбама. Такођер, одржат ћемо панел гдје ћемо сви заједно причати о физички и менталним припремама пред мечеве, дешавања у току мечева и остало, и о свему ономе што буде занимало госте и што им ствара недоумице. Позивам све клубове, такмичаре, дјецу, тренере и шампиона да нам се придруже. Биће у великој спортској дворани, тако да учествовати могу осим џудиста и борци из других спортова, рвање, самбо, бјј, мма, џиу џитсу.

Слика

 

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Мирослав 15.07.2022. 13:38
    Ово је сјајно и за поштовање, свака част. Сваки велики шампион треба да има мисију ширења и популаризације свог спорта.
Повезане вијести
Академија посвећена петогодишњици упокојења српског пјесника Добрице Ерића Академија посвећена петогодишњици упокојења српског пјесника Добрице Ерића
Ново велико признање за Немању Мајдова Ново велико признање за Немању Мајдова
Немања Мајдов: Бог ми је дао снаге да будем првак Европе Немања Мајдов: Бог ми је дао снаге да будем првак Европе
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    8h 31m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    9h 46m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    15h 37m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    14h 4m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    15h 56m
    0