Nemanja Majdov pokreće „Majdov akademiju" u Istočnom Sarajevu

29.06.2022. 18:00
1
IZVOR: sportdc.net

Proslavljeni džudista Nemanja Majdov ovog ljeta organizovaće prvu „Majdov Akademiju" u Istočnom Sarajevu, gdje će svoje znanje nesebično prenositi drugima.

Ovog avgusta će na džudo seminaru i trening kampu prisustvovati proslavljeni mađarski džudista Kristijan Tot, osvajač olimpijske, svjetske i evropske medalje.

- Već duže vrijeme namjeravam ovo da uradim i odlučio sam, akobogda, da sa tim počnem ove godine. To mi je veliki san, a i obaveza da prenesem svoje znanje i iskustvo na buduće generacije, ali i na starije od mene i sve one koji žele da se unaprijede u ovom sportu. Cilj mi je da unaprijedimo džudo na našim prostorima i da pomognemo našoj domaćoj djeci da postanu šampioni - rekao je Nemanja Majdov.

Pored Nemanje Majdova i Kristijana Tota, ove godine će tu biti njegov otac i najbolji trener Evrope za 2018. godinu, Ljubiša Majdov, te brat Stefan.

- Svake godine dovodiću nekoga od mojih prijatelja iz svijeta koji su veliki šampioni da prenesu svoje znanje i iskustvo na naše borce. Pored Tota, biće i specijalnih gostiju, takmičara i trenera koji će učestvovati na kampu i seminari u koje ćemo objavljivati uskoro.

Pojasnio je Majdov i na čemu će se raditi.

- Fokus će nam biti na pokazivanju naših specijalki, do najsitnijih detalja i fora, situacionim stvarima, pa i na borbama. Također, održat ćemo panel gdje ćemo svi zajedno pričati o fizički i mentalnim pripremama pred mečeve, dešavanja u toku mečeva i ostalo, i o svemu onome što bude zanimalo goste i što im stvara nedoumice. Pozivam sve klubove, takmičare, djecu, trenere i šampiona da nam se pridruže. Biće u velikoj sportskoj dvorani, tako da učestvovati mogu osim džudista i borci iz drugih sportova, rvanje, sambo, bjj, mma, iu itsu.

Slika

 

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Miroslav 15.07.2022. 13:38
    Ovo je sjajno i za poštovanje, svaka čast. Svaki veliki šampion treba da ima misiju širenja i popularizacije svog sporta.
Povezane vijesti
Majdov i Vračar sa Srbijom osvojili bronzu na Evropskom prvenstvu Majdov i Vračar sa Srbijom osvojili bronzu na Evropskom prvenstvu
Akademija posvećena petogodišnjici upokojenja srpskog pjesnika Dobrice Erića Akademija posvećena petogodišnjici upokojenja srpskog pjesnika Dobrice Erića
Novo veliko priznanje za Nemanju Majdova Novo veliko priznanje za Nemanju Majdova
Najčitanije
  • Sahranjen naš dobri prota Vojo (FOTO)
    7h 16m
    1
  • U saobraćajnoj nesreći poginulo dijete
    10h 2m
    0
  • Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
    9h 35m
    1
  • Sahrana popa Žuće u porti Hrama Svetog velikomučenika Georgija u Miljevićima
    12h 42m
    1
  • Lov gazda sa Jadrana ne prestaje
    23h 40m
    1