Немања Мајдов презадовољан трећом академијом: Један од најљепших догађаја у животу

31.08.2024. 13:50
1
ИЗВОР: katera.news

Прослављени џудиста и оснивач "Академије Мајдов" Немања Мајдов полако сабира утиске након успјешно организоване треће aкадемије по реду.

Ова година је била рекордна по броју учесника и по броју земаља учесница. Како каже, када све утиске сабере, ово је један од најљепших догађаја у животу.

- Рекордно издање aкадемије, 24 земље са три континента, што је до сада највише земаља на aкадемији. Било је 800 џудиста, преко 1000 људи који су посвећени џудоу. Олимпијски шампиони Фабио Базиле и Лаша Шавдатуашвили су урадили сјајан посао, сви су отишли презадовољни, добили смо сјајне поруке и повратне информације да је ово до сада најбољи камп који смо организовали. И због тога смо пресрећни.

Сљедеће године правимо још бољу академију, преносимо знање д‌јеци, усрећујемо их. Нама је ово један од најљепших догађаја у животу. Спој д‌јечије емоције и радости када виде своје узоре је непроцијењив. Све је било како треба - рекао је Мајдов за "СПОРТДЦ"

Он се захвалио свима који су дошли, медијима који су их подржали, као и спонзорима који су д‌јеци из Републике Српске омогућио бесплатно учешће.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Prodana dušo 01.09.2024. 10:29
    Da ti nije intoniranje himne tzv kosova (namjerno malim slovom) u Republici Srpskoj, koja je krvlju natopljena, najljepši dogadjaj u żivotu?
    Sram vas bilo...a Bogu hvala sve dođe na naplatu!
Повезане вијести
Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
Промовисан роман аутора Горана Врачара у Источном Сарајеву Промовисан роман аутора Горана Врачара у Источном Сарајеву
Мајдов суспендован на пет мјесеци јер се прекрстио Мајдов суспендован на пет мјесеци јер се прекрстио
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    10h 56m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 38m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 6m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 27m
    1
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 36m
    0