Nemanja Majdov prezadovoljan trećom akademijom: Jedan od najljepših događaja u životu

31.08.2024. 13:50
1
IZVOR: katera.news

Proslavljeni džudista i osnivač "Akademije Majdov" Nemanja Majdov polako sabira utiske nakon uspješno organizovane treće akademije po redu.

Ova godina je bila rekordna po broju učesnika i po broju zemalja učesnica. Kako kaže, kada sve utiske sabere, ovo je jedan od najljepših događaja u životu.

- Rekordno izdanje akademije, 24 zemlje sa tri kontinenta, što je do sada najviše zemalja na akademiji. Bilo je 800 džudista, preko 1000 ljudi koji su posvećeni džudou. Olimpijski šampioni Fabio Bazile i Laša Šavdatuašvili su uradili sjajan posao, svi su otišli prezadovoljni, dobili smo sjajne poruke i povratne informacije da je ovo do sada najbolji kamp koji smo organizovali. I zbog toga smo presrećni.

Sljedeće godine pravimo još bolju akademiju, prenosimo znanje d‌jeci, usrećujemo ih. Nama je ovo jedan od najljepših događaja u životu. Spoj d‌ječije emocije i radosti kada vide svoje uzore je neprocijenjiv. Sve je bilo kako treba - rekao je Majdov za "SPORTDC"

On se zahvalio svima koji su došli, medijima koji su ih podržali, kao i sponzorima koji su d‌jeci iz Republike Srpske omogućio besplatno učešće.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Prodana dušo 01.09.2024. 10:29
    Da ti nije intoniranje himne tzv kosova (namjerno malim slovom) u Republici Srpskoj, koja je krvlju natopljena, najljepši dogadjaj u żivotu?
    Sram vas bilo...a Bogu hvala sve dođe na naplatu!
Povezane vijesti
Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
Promovisan roman autora Gorana Vračara u Istočnom Sarajevu Promovisan roman autora Gorana Vračara u Istočnom Sarajevu
Majdov suspendovan na pet mjeseci jer se prekrstio Majdov suspendovan na pet mjeseci jer se prekrstio
Najčitanije
  • Ratna staza Zekovića s Romanije
    11h 8m
    1
  • Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
    9h 50m
    0
  • Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
    8h 18m
    0
  • Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
    9h 39m
    1
  • Kulina: Sve više djece ima govorno-jezičke smetnje
    6h 48m
    0