Ненад Нешић в.д. предсједника ДНС

25.12.2019. 08:53
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Потпредсједник ДНС Ненад Нешић изабран је за вршиоца дужности предсједника странке до марта, када ће бити одржани унутарстраначки избори, сазнаје Српскаинфо.

За Нешића је, на сједници одржаној синоћ у Бањалуци, гласало 11 чланова Предсједништва, а за Дарка Бањца 7.

За в.д. замјеника предсједника странке изабран је Милан Радовић, док је в.д. генералног секретара Бањац.

– Мислим да је Предсједништво донијело мудру и једногласну одлуку и да је ово добра порука чланству и бирачима да је ДНС озбиљан фактор у Републици Српској. Очекујем да ће, након свих ових турбуленција које су се десиле у посљедњих годину дана, странка бити више присутна на терену и бити динамичнија – рекао је Радовић.

Бањац је нагласио да сви имају много да уче од Павића и Родића и да се нада да ће они бити ту да помогну када им буде потребно.

Сједница је одржана након што је јуче Марко Павић поднио неопозиву оставку на мјесто предсједника ДНС. Оставку је поднио и замјеник предсједника странке Драгутин Родић, који је уједно био и генерални секретар ДНС.

Коментари 0
Повезане вијести
Одсуство радника из Републике Српске поводом Дана Српске правдали годишњим одмором Одсуство радника из Републике Српске поводом Дана Српске правдали годишњим одмором
Нешић: Суспендован полицијски службеник који је величао "Олују" Нешић: Суспендован полицијски службеник који је величао "Олују"
Нешић тражи санкције за службеника Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ због спорне тетоваже Нешић тражи санкције за службеника Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ због с...
Најчитаније
  • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    7h 21m
    0
  • Мирном шетњом у Добровољачкој улици обиљежене 32 године од злочина
    4h 32m
    3
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    20h 18m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    18h 40m
    0
  • У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
    20h 54m
    3