Нео Стерео снимио нови сингл "Контрола" (ВИДЕО)

02.04.2021. 11:35
0
ИЗВОР: Катера

Бенд "Нео Стерео" из Источног Сарајева снимио је нови пјесму под називом "Контрола", коју представљамо на нашем порталу.

Фронтмен бенда Милош Грбић каже за Катеру да, иако су обећали да ће нова пјесма изаћо убрзо након њиховог првог сингла ''Фласхбацк'', актуелна пандемија их је омела у плановима.

Међутим, ту су сада са новим синглом и спотом под именом ''Контрола''.

- Оволико времена што смо имали у неку руку ишло нам је у корист, јер смо имали простора да се више посветимо новој пјесми и да се појавимо и квалитетнији него што је то првобитно било - каже Грбић.

Пјесма је настала прије неколико мјесеци, сасвим случајно, каже нам Грбић.

- Радили смо на једној од наших пјесама, појавила се идеја о пјесми коју смо раније свирали, али је све вријеме звучала као засебна цјелина у пјесми. Одлучили смо да ту идеју сачувамо, али као засебну пјесму - каже Грбић.

Он додаје да је пјесма ''Контрола" толико је добро звучала и тако су били узбуђени око ње, да су одлучили да њу сљедећу објаве.

- Пошто немамо свирки нисмо самоодрживи и наш ауторски рад поприлично зависи од спонзора, у овом моменту, тако да позивамо све заинтересоване који су расположени да подрже наше пројекте, да нам се јаве - каже Грбић.

Тренутно имају подршку неколико спонзора комерцијалног типа, као и општине Источно Ново Сарајево.

- Спот смо јако брзо креирали са нашим другаром Елдаром Мухићем и ево напокон имамо наш други сингл - истиче Грбић.

Надају се да ће љубитељи музике уживати у овом новом синглу бенда "Нео Стерео", те додаје да већ сутра почињу снимање нове пјесме са једним сарајевским бендом.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Пол Погба: Одузето ми је све што сам изградио у професионалној каријери Пол Погба: Одузето ми је све што сам изградио у професионалној каријери
Београдски синдикат представио пјесму "Спарта": Нико нема право да се одрекне КиМ (ВИДЕО) Београдски синдикат представио пјесму "Спарта": Нико нема право да се одрекне КиМ (ВИДЕО)
Контрола нелегалне продаје цвијећа, цвијетних аранжмана и садног материјала на подручју Источног Сарајева Контрола нелегалне продаје цвијећа, цвијетних аранжмана и садног материјала на подручју Ис...
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    14h 21m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    3h 34m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    3h 28m
    0
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    18h 25m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    3h 5m
    1