Neo Stereo snimio novi singl "Kontrola" (VIDEO)

02.04.2021. 11:35
0
IZVOR: Katera

Bend "Neo Stereo" iz Istočnog Sarajeva snimio je novi pjesmu pod nazivom "Kontrola", koju predstavljamo na našem portalu.

Frontmen benda Miloš Grbić kaže za Kateru da, iako su obećali da će nova pjesma izaćo ubrzo nakon njihovog prvog singla ''Flashback'', aktuelna pandemija ih je omela u planovima.

Međutim, tu su sada sa novim singlom i spotom pod imenom ''Kontrola''.

- Ovoliko vremena što smo imali u neku ruku išlo nam je u korist, jer smo imali prostora da se više posvetimo novoj pjesmi i da se pojavimo i kvalitetniji nego što je to prvobitno bilo - kaže Grbić.

Pjesma je nastala prije nekoliko mjeseci, sasvim slučajno, kaže nam Grbić.

- Radili smo na jednoj od naših pjesama, pojavila se ideja o pjesmi koju smo ranije svirali, ali je sve vrijeme zvučala kao zasebna cjelina u pjesmi. Odlučili smo da tu ideju sačuvamo, ali kao zasebnu pjesmu - kaže Grbić.

On dodaje da je pjesma ''Kontrola" toliko je dobro zvučala i tako su bili uzbuđeni oko nje, da su odlučili da nju sljedeću objave.

- Pošto nemamo svirki nismo samoodrživi i naš autorski rad poprilično zavisi od sponzora, u ovom momentu, tako da pozivamo sve zainteresovane koji su raspoloženi da podrže naše projekte, da nam se jave - kaže Grbić.

Trenutno imaju podršku nekoliko sponzora komercijalnog tipa, kao i opštine Istočno Novo Sarajevo.

- Spot smo jako brzo kreirali sa našim drugarom Eldarom Muhićem i evo napokon imamo naš drugi singl - ističe Grbić.

Nadaju se da će ljubitelji muzike uživati u ovom novom singlu benda "Neo Stereo", te dodaje da već sutra počinju snimanje nove pjesme sa jednim sarajevskim bendom.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Pol Pogba: Oduzeto mi je sve što sam izgradio u profesionalnoj karijeri Pol Pogba: Oduzeto mi je sve što sam izgradio u profesionalnoj karijeri
Beogradski sindikat predstavio pjesmu "Sparta": Niko nema pravo da se odrekne KiM (VIDEO) Beogradski sindikat predstavio pjesmu "Sparta": Niko nema pravo da se odrekne KiM (VIDEO)
Kontrola nelegalne prodaje cvijeća, cvijetnih aranžmana i sadnog materijala na području Istočnog Sarajeva Kontrola nelegalne prodaje cvijeća, cvijetnih aranžmana i sadnog materijala na području Is...
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    11h 34m
    8
  • Manje sklopljenih brakova, mladi sve kasnije stupaju u bračnu zajednicu
    11h 48m
    0
  • Danas Lazareva subota i Vrbica
    14h 5m
    0
  • Sutra praznik Cvijeti
    11h 40m
    0
  • Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac!
    3h 55m
    0