Нешић: Кандидоваћемо своје људе за начелнике и градоначелнике

01.06.2020. 18:05
0
ИЗВОР: Srna

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић поручио је да ова странка намјерава да у најмање десет локалних заједница кандидује своје људе за начелнике и градоначелнике.

Нешић је истакао да сви именовани функционери ове странке имају обавезу да буду кандидати за одборничке листе у својим локалним заједницама, да покажу снагу и остваре најбољи резултат.

Он је рекао да је Предсједништво ДНС-а одлучило да локалне организације саме изаберу своје коалиционе партнере, те напоменуо да коалициони споразуми из претходног периода нису у потпуности испоштовани.

“Више не желимо да вјерујемо у потписано, већ само у дјела”, поручио је Нешић током дводневне посјете Херцеговини, саопштено је из ДНС-а.

Он је навео да је ДНС на општим изборима 2018. године остварио резултат од 100.000 гласова и да још чекају на реализацију договорених позиција.

Нешић, који је са руководством странке обишао општинске одборе ДНС-а Невесиње, Љубиње, Требиње и Билећа, потврдио је да је предсједник Општинског одбора ДНС-а Љубиње кандидат за начелника ове општине.

У саопштењу је наведено да је након распуштања требињског одбора ДНС-а именован предсједник Повјереништва странке за Требиње Јовица Влатковић.

Прије посјете Херцеговини, Нешић је на сједници Општинског одбора Источно Ново Сарајево поднио оставку на мјесто предсједника овог одбора, а за вршиоца дужности предсједника именован је Александар Главаш.

Коментари 0
Повезане вијести
Затворена гласачка мјеста на сјеверу КиМ: Изузетно ниска излазност Затворена гласачка мјеста на сјеверу КиМ: Изузетно ниска излазност
Парламентарни избори у Хрватској: ХДЗ освојио 61, СДП 42 мандата Парламентарни избори у Хрватској: ХДЗ освојио 61, СДП 42 мандата
Прва излазна анкета избора у Хрватској: ХДЗ-у 58 мандата, СДП-у и партнерима 44 Прва излазна анкета избора у Хрватској: ХДЗ-у 58 мандата, СДП-у и партнерима 44
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    17h 19m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    16h 3m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    10h 48m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    7h 47m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    7h 53m
    0