Нешић: Не очекујем ново таласање у ДНС, добили смо министра

17.12.2019. 19:44
0
ИЗВОР: Srpska.info

Млађен Божовић је канидат ДНС и захваљујем се господину Тегелтији и коалиционим партнерима што су дозволили да ДНС има министра у Савјету министара БиХ, каже за Српскаинфо потпредсједник ДНС Ненад Нешић.

Подсјећамо, предсједавајући Савјета министара Зоран Тегелтја (СНСД) данас је преломио и за министра за људска права и избјеглице БиХ предложио кандидата кога је предложио Нешић, а не Драшка Аћимовића који је био фаворит лидера ДНС Марка Павића и Предсједништва странке.

– Сматрам да су препознали да ДНС у будућности може да одговори на све изазове који се буду дешавали. Такође, господин Божовић ће бити дио српске репрезентације, достојанствено ће представљати Републику Српску и увијек ће му на првом мјесту бити интереси Републике Српске – каже Ненад Нешић.

На питање Српскаинфо да ли ће се неслога у ДНС завршити на овоме и каква питања у партији покреће одлука Тегелтије, Нешић каже: “Моје је лично мишљење да ће се све на овоме завршити. Јер, ДНС је добио министра и не видим разлог за било какво таласање или нешто друго”.

Коментари 0
Повезане вијести
ЦИК казнио СНСД и ДНС због преурањене кампање ЦИК казнио СНСД и ДНС због преурањене кампање
Одсуство радника из Републике Српске поводом Дана Српске правдали годишњим одмором Одсуство радника из Републике Српске поводом Дана Српске правдали годишњим одмором
Тужилаштво потврдило: Министар крив за несрећу (ВИДЕО) Тужилаштво потврдило: Министар крив за несрећу (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Опоравилиште Касиндо као центар друштвених дешавања
    21h 57m
    0
  • Погача са шпинатом и сиром
    21h 59m
    0
  • Најава искључења струје у Источној Илиџи
    18h 11m
    0
  • Лажна "Тему" апликација краде податке о картицама
    21h 2m
    0
  • Потврђена оптужница против Паљанина због насиља у породици
    20h 56m
    0