Нолетов 35. рођендан у Паризу, пред почетак Ролан Гароса

22.05.2022. 13:20
0
ИЗВОР: tanjug.rs

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић данас слави свој 35. рођендан у Паризу гдје се припрема за почетак Ролан Гароса.

- Три плус пет је осам, а осам је број који симболише и означава вјечност. Тако ја осјећам да могу да играм тенис вјечно", рекао - је Ноле у интервјуу за Вечерње Новости.

Најбољи светски тенисер је рекао да осјећа да је све могуће и да би он волио да буде на првој позицији док год буде играо тенис.

- Увијек имам највише амбиције у овом спорту, нарочито када играм на највећим турнирима. Такви турнири и јесу мој приоритет. Заправо ја другачије и не знам. Увијек се спремам да освојим, не спремам се да играм - рекао је Новак.

Упитан које три ставке би издвојио као најважније у животу, Новак је одговорио да је на првом мјесту љубав.

- Љубав је на првом мјесту. Она је највиша могућа вриједност, врлина, осјећање. На другом месту су мир, хармонија и склад. Трећа најзначајнија ставка била би опраштање - рекао је Ноле.

На питање зашто није и здравље уврстио међу најважније ствари у животи, Ноле је одговорио: - - Када си у љубави, онда си здрав. Тако гледам на то. Мањак љубави проузрокује и болест -

У духу симболике бројева Новак је прокоментарисао да је у финалном мечу у Риму остварио своју 1.001. професионалну побједу.

- За број 1.001 кажу у нумерологији да је број који вас повезује са анђелима чуварима. Они су ту. Осјећам њихово присуство и молим им се да ме подрже у Паризу - поручио је Ноле.

Коментари 0
Повезане вијести
Руски спортисти добили дозволу за учешће на Олимпијским играма у Паризу Руски спортисти добили дозволу за учешће на Олимпијским играма у Паризу
Ђоковић се намучио до полуфинала Ђоковић се намучио до полуфинала
Србин сваке суботе увече нахрани и по 300 гладних становника Париза Србин сваке суботе увече нахрани и по 300 гладних становника Париза
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    23h 42m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    14h 12m
    0
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    2h 39m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    13h 53m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    22h 35m
    0