Нолету награда за промоцију Србије у свијету

29.05.2020. 12:50
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић добио је награду за изузетан лични ангажман и допринос у промоцији интереса Републике Србије и њеног народа у свијету. Ђоковић је добио повељу поводом Дана дипломатије, коју му је уручио министар спољних послова Ивица Дачић.

Министарство спољних послова је поводом Дана дипломатије, у знак сећања на сва имена која је изнедрила српска дипломатија, угостила идола младих, човјека који је својим успјесима ујединио народ у снажном доживљају среће и усхићења кроз вансеријске побједе, пробудио успавани дух и свијету послао поруку снажне спортске нације, која се поноси својом историјом и традицијом – Новака Ђоковића.

Први потпредсједник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић одао је признање Новаку Ђоковићу за свеукупан допринос у дипломатији додијеливши му награду за изузетан лични ангажман и допринос у промоцији интереса Републике Србије и њеног народа у свијету.

Коментари 0
Повезане вијести
Роналдо је најплаћенији спортиста, гдје су на листи Јокић и Ђоковић Роналдо је најплаћенији спортиста, гдје су на листи Јокић и Ђоковић
Ђоковић: Било је баш лоше у смислу равнотеже Ђоковић: Било је баш лоше у смислу равнотеже
Ђоковић са кацигом изашао међу навијаче (ВИДЕО) Ђоковић са кацигом изашао међу навијаче (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    23h 48m
    1
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    21h 47m
    1
  • Партизан мијења име!
    14h 29m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    19h 2m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    16h 36m
    2