Нова генерација Samsung преклопних телефона

03.08.2023. 15:46
0
ИЗВОР: katera.news

Помјерајући границе из године у годину, у свакој новој генерацији преклопних телефона Samsung спаја врхунски дизајн, напредне технологије и невјероватне перформансе.

Са новим, још бољим Flex шаркама модели пете генерације Samsungovih преклопних телефона су право техничко чудо који се савијају по вашој жељи.

Шта је још ново кодGalaxy Z Flip5 и Z Fold5 телефона?

Galaxy Z Flip5

На овом моделу можете још лакше приступити виџетима или одговарати на поруке без потребе за отварањем телефона. Флеx Wиндоw је највећи спољашњиGalaxy Z Flip екран до сада.

На унутрашњем импресивном екрану од 6,7 инча све тече глатко а беспријекоран рад омогућава најмоћнији процесор на Galaxy преклопним телефонима.

Придружите се Флип страни.

Galaxy Z Fold5

Са овим моделом имаћете снагу рачунара и велики екран који може стати у ваш џеп.

Најлакши Galaxy Z Fold до сада, има спољашњи екран од 6,2 инча за врхунски угођај и још бољи мултитаскинг, тако да све важне задатке можете обављати и на њему.

Када је отворен, савршени задивљујући екран дијагонале 7,6 инча попут великог прозора у свијет, пружиће вам корисничко искуство као никада раније.

Међу првима наручите свој Samsung Galaxy Z Flip5 ili Z Fold5 телефон јер током промотивног периода од 26. јула до 10. августа ове године сви м:тел приватни и пословни корисници који резервишу и купе ове уређаје добиће дупло више меморијског простора са уштедом и до 300 КМ.

Samsung Galaxy Z Flip5 добићете са 8/512 ГБ по цијени модела са 8/256 ГБ меморије, а ако се одлучите за Samsung Galaxy Z Fold5 добићете са 12/512 ГБ по цијени модела са 12/256 ГБ меморије.

Детаљније информације о резервацији Samsung Galaxy Z Flip5 i Fold5 телефона пронађите на сајту wwww.mtel.ba или позовите на број 0800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    19h 15m
    9
  • Сутра празник Цвијети
    19h 21m
    0
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    19h 29m
    0
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    10h 10m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    11h 36m
    0